2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قسمت های سفید رنگش رو هم مصرف کردین ؟

منظورت قرص های سفید هفته چهارمه؟

اونا دارو نمان باید بندازی دور فقط برا این وجود دارن که یادت باشه هر روز برشون داری بندازی دور که یادت نره کی دوره ات تموم میشه کی شروع میشه

Oh baby
منظورت قرص های سفید هفته چهارمه؟اونا دارو نمان باید بندازی دور فقط برا این وجود دارن که یادت باشه هر ...

واقعا ؟

آخه من امروز رفتم دکتر برام نوشت

بعد قرص هم ۲۸ روزه هست با سفید ها منظورمه ها

بعد گفت ۲۸ روزه مصرف کن

واقعا ؟ آخه من امروز رفتم دکتر برام نوشت بعد قرص هم ۲۸ روزه هست با سفید ها منظورمه هابعد گفت ۲۸ روزه ...

الان هم شک دارم

آخه سفیداشو هیچ موقع مصرف نمیکردم

واقعا ؟ آخه من امروز رفتم دکتر برام نوشت بعد قرص هم ۲۸ روزه هست با سفید ها منظورمه هابعد گفت ۲۸ روزه ...

گلم سفید هارو نباید بخوری ینی بخوری انگار گچ خوردی تاثیری نداره برای همین رنگش متفاوته میتونی از چت جی پی تی هم بپرسی

شاید منظور دکترت چیز دیگری بوده مثلا شاید منظورش این بوده که هفته چهارم برو سراغ ورق جدید چون هر ورق قرص فقط سه هفته قرص داره نه ۴ هفته

من خودم خیلی وقته برای تنبلی تخمدان ضدبارداری مصرف میکنم البته من سیبل مصرف میکنم

ولی هیچ دکتری نمیگه کل ماه رو بخور دکتر من گفت قرصای سفیدو نمیخوری یعنی هفته چهارم قرص نمیخوری تا پریود بشی

بعد روزای ۳ یا ۵ پریود دوباره شروع میکنی حالا دقیق یادم نی روز ۳ یا ۵ چون مامانم یادشه

کاری ک من میکنمو بکن نری سر ورق جدید مشخصه که هفته چهارم نباید بخوری اون سفیدا الکین

Oh baby
گلم سفید هارو نباید بخوری ینی بخوری انگار گچ خوردی تاثیری نداره برای همین رنگش متفاوته میتونی از چت ...

شما هم نامنظمی پریود دارین ؟

حالا فردا زنگ بزنم ببینم

آخه گفت ۲۸ روز مصرف کن بعد یه ورق هم داده که با سفید ها ۲۸ هستش زرد ها ۲۱ روز هست

بعد روز ۳ پریودیت دوباره بیا

شما هم نامنظمی پریود دارین ؟ حالا فردا زنگ بزنم ببینم آخه گفت ۲۸ روز مصرف کن بعد یه ورق هم داده که ب ...

اره نامنظم بودم

بهتره تماس بگیری ولی از رو تجربه بیشتر از یکسال و نیم مصرف همونطور ک گفتم قرصای هفته اخر یا همون ۷ تایی ک رنگش متفاوته دارو نماس و الکیه دارو نی

Oh baby
سفیدا دارو نیست و یه چیزی تو مایه های نشاسته برای اینکه روتینت فراموش نشه خیلی حساسی بخور

یعنی در حین مصرف سفید ها ممکنه پریود شم ؟

مثل زرد ها نیست که جلوگیری کنه

درسته ؟

شما هم نامنظمی پریود دارین ؟ حالا فردا زنگ بزنم ببینم آخه گفت ۲۸ روز مصرف کن بعد یه ورق هم داده که ب ...

روی بسته قرصتو بخون نوشته ۲۱ بعلاوه ۷ تا قرص دارو نما چن خط پایینتر نوشته فاقد ماده موثره

Oh baby
روی بسته قرصتو بخون نوشته ۲۱ بعلاوه ۷ تا قرص دارو نما چن خط پایینتر نوشته فاقد ماده موثره

والا من اون قسمت کوچولو میزارن ها طریقه مصرف

اونو خوندم؛ نوشته بعد ۲۱ روز که تموم کردین میرین سراغ قرص های سفید رنگ بعد ک تموم شد

استفاده نمیکنین تا زمان پریودیتون