2777
2789
عنوان

اوتیسم یا پیش فعالی یا تاخیر رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 116 پست
ازاین میسوزم که حالا چرا طیف ۳ حداقل خدا یه دردی میده درمان هم بده الان ۴ماهه باور کنین من شبا تا دی ...

طبف ۳ شدید هست؟

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

اسی دقیقا مثل پسر من من از تیرماه کلا تلوزیون رو جمع کردم گوشی هم کلا جمع تازه پسرم داره تک حلمه حرف ...

چند سالشه

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من ۵ سالشه امسال گذاشتم پیش اونجا متوجه شدن بیش فعاله ولی خوب خصوصیات رفتاریش با بچه شما فرق دار ...

نه پسر من اصلا متوجه نمیشه کاش مثل بچه شما بود

من چون با چندتا فامیلای همسرمم باهم زایمان کردیم الان همه متوجه این رفتارش شدن و بهم میگن ببرش دکتر و اینطوری که میگن من خیلی سختم میشه ..

احساس خطرش صفره شما فکر کن میدوعه دنبال سگ و گاو و ..خودشو میندازه جلو ماشین و...

آسپرگر چیه؟نه با هیچ کس

نوعی خیلی ضعیف از اوتیسم که با ارتباط برقرار کردن و مهد کودک و مدرسه رفتن خوب میشه

البته باید تشخیص داده باشه همینطوری نمیشه چیزی گفت

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

هیچ کدوماین بچه سندروم دیجیتال بیبی هست با تلویزیون و گوشی مغزشو داغون کردیقبل سه سال اینا ممنوعهقطع ...

قطع کردم چرا تغییر نمیکنه توروخدا بگین چیکار کنم کاش مرده بودم و اینکارو باهاش نمیکردم

اسی دقیقا مثل پسر من من از تیرماه کلا تلوزیون رو جمع کردم گوشی هم کلا جمع تازه پسرم داره تک حلمه حرف ...

چند سالشه پسرشما .

من آرزو دارم بگه مامان باورت میشه داریم جدا میشیم همسرم خودشو کشید کنار گفت من نمیتونم الان خودم تنها موندم با دنیایی از فکر و اعصاب خوردی

نه پسر من اصلا متوجه نمیشه کاش مثل بچه شما بودمن چون با چندتا فامیلای همسرمم باهم زایمان کردیم الان ...

بعضی بچه های بیش فعال هم خطر نمیفهمن دکتر از من پرسید ولی پسر من کارای خطرناک مثل تو خیابون پریدن یا خودش پرت کردن نمیکرد ولی همین راه رفتن خودش معظلی هست هیچ کس دوست نداره به بچه اش دارو اعصاب بدهن شما فعلا کلا گوشی تی وی از جلوش جمع کن تو خونه باهاش مدام حرف بزنه شعر بخونه صداش بزنه بازی های مختلف بگیر جورچین حیوانات میوه ها ببین چطوریه