2777
2789
عنوان

اوتیسم یا پیش فعالی یا تاخیر رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 116 پست
دیر راه افتاد

پسر من همیشه عقب تر بود چون نارس بود ۳۶ هفته دنیا اومد اوایل زیاد درگیرش نمیشدم و فکر میکردم به خاطر نارسیش هست هرماه تست تکاملشو من انجام میدادم و یک ماه عقب بود که میگفتن عادیه اما ازیک سالگیش دیگه خیلی عقب افتاد تا الان که ۲سال و ۵ماهشه نمیدونم چی بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه پسرشما .من آرزو دارم بگه مامان باورت میشه داریم جدا میشیم همسرم خودشو کشید کنار گفت من نمی ...

متولد آذر ۴۰۱

منم از تابستون امسال دنبال کاراش افتادم الان یکم بهتر شده

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

عجب ادميه انگار خوذش و ژنش نقشي نداشتن تو فعلا كاري نداشته باش ب حرفاش تمركزت روي بچت باشه

اره من اصلا برام مهم نیست فقط بچم مهمه بچمم هرکاری میکنم به در بسته میخورم و سر درگمم

اره همسرم گفت تو نتونستی بچه سالم بیاری

اینا اصلا ربطی به شما نداره من باورت میشه سرپسرم ار سه ماه قبل امگا ۳ اسید فولیک ویتامین میخوردم فقط تو بارداریم ۳ چیز حدس زدم که از اون باشه اول اینکه استرس داشتم چون مدام باهام دعوا میکردن ۲ زیاد شیرینی خامه میخوردم ۳ تیروئیدم ۴ بود ۴ ماهگی فهمیدن وبعد هم ژنتیک توخانواده یکی میبنی بیش فعاله از اون ژنش میرسه شایدم اصلا ژنش از همسر خودت باشه

اره بمیرم براش

شاید اشتباه باشه خدا رو چه دیدی

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

اره من اصلا برام مهم نیست فقط بچم مهمه بچمم هرکاری میکنم به در بسته میخورم و سر درگمم

اسی جان

فقط باهاش سر و کله بزن یکسره حرف بزن و در باره همه چی براش توضیح بده

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

صدا زدن در حد چند بار برمیگرده .اسباب بازی خیلی کم بازی میکنه بیشتر میچرخه تو خونه چیزی رو خراب کنه ...

عزیزم صبح هم بهت گفتم کاردرمانی مرکز معتبر و خوب ببر با دوماه نتیجه نمیگیری کاردرمانی طولانی مدت جواب میده خودت هم توخونه مدام باهاش کار کن فضایی که بچه هس حتما باشه زمان میبره درست میشه نگران نباش

اره همسرم گفت تو نتونستی بچه سالم بیاری

اوتیسم علتش مشخص نیست هنوز

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

اسی جان فقط باهاش سر و کله بزن یکسره حرف بزن و در باره همه چی براش توضیح بده

میدونین چون مقاومت میکنه و خودشو ازم دور میکنه میرم سمتش میره یه سمت دیگه اصلا انگار دوست نداره خوب بشه .

از حرف زدن خسته میشم یهو کم میارم میشینم گریه میکنم .

توضیح وقتی نمیدونه مثلا توپ چیه چطور توضیح بدم الان ۴ماهه هرچی میگم این دماغت این دهنته اصلا نمیفهمه

میدونین چون مقاومت میکنه و خودشو ازم دور میکنه میرم سمتش میره یه سمت دیگه اصلا انگار دوست نداره خوب ...

دارو ها رو طبق نظر دکتر بهش بده فعالیتش کم میکنه تا بتونه تمرکز کنه اونموقع بعد دارو باهاش کار کن ان شاالله اوتیسم نباشه

[QUOTE=404940206]عزیزم صبح هم بهت گفتم کاردرمانی مرکز معتبر و خوب ببر با دوماه نتیجه نمیگیری کاردرمانی طولانی مدت جوا ...[/QUOTE

من این بچه رو هرروز میبرم تو طبیعت هرروز خانه بازی اما هنور صفر صفر .

کلا جذب نورش زیاده .

الان ۲ماه کاردرمانی که میبرمش همش دارن باهاش حسی کار میکنن مثل پتو پیچ و ....

میگن فقر محیطی داره یعنی حتی خودشونم مطمعا نیستن مشکلش چیه