2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 5116 بازدید | 169 پست
اگه دستمون باز بود که دعوا نداشتیم، میگه یا اردبیل یا زنجان، من هیچ کدومو نمیخوام ازشون خوشم نمیاد

ایشالله هرچی خیره همون میشه

متاسفانه مردا ک لج کنن فقط باید قلقشون دستت باشه ک نرم بشن

بازم میگم باهاش بحث نکن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تو شهرشون بگیری بهتره چون شهرهای نزدیک بگیری به هر بهونه ای میان و شهر به شهر هم حداقل دو وعده میمونن ولی شهر خودشون نهایت یک وعده ...تو که بلاخره مجبوری بری از الان شرط بزار من حوصله مهمون و مهمون بازی ندارم

وااا واسه رفتن به شهری از شما اجازه بگیرم؟

اوکی، ولی درستش این بود اسم شهرو نیاری، من همین زنجان و اردبیل و به کل دنیا نمیدم

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

حداقل بین زنجان و اردبیل خودت انتخاب کن دیگه اگه مجبوری با ناسازگاری چیزی درست نمیشه اونجا هم رفتی ز ...

هعی چی بگم

کلا خوشم نمیاد، اگه رفتم باید خونه زندانی باشم، چون اصلا بیرون رفتن تو اونجارو دوس ندارم

هعی چی بگم کلا خوشم نمیاد، اگه رفتم باید خونه زندانی باشم، چون اصلا بیرون رفتن تو اونجارو دوس ندارم

منطقی صحبت کن باهاش قانع اش کن ک قبول کنه حق باشماست بگو تو ک نصف روز سرکاری من باید برم بیرون من خرید دارم و من اونجا نمیتونم اذیتم بگو ب تصمیمم فکرکن بعد میبینی ک من درست میگم لج نکن باهاش خیلی اروم باهاش صحبت کن و بهش بگو ممکنه همش فامیل هات بخوان بیان و من راحت نیستم

چشم، از این به بعد خواستم حرفی بزنم میگم اول شما تایید کنی

مشکلی چیزی داری؟ من فقط گفتم بهتر اسم شهرو نیاری

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

نه هیچی. الان دنبال خونس، میگه چه دلیلی داره شهر خودمونو بزاریم بریم بین غریبه ها

پس حداقل یه خونه باب میل خودت دور از منطقه مادرشوهر بپسند...چون بلاخره اون تصمیمشو گرفته بهش بگو حداقل خونه باید به سلیقه من باشه