بچه ها دیدین گاهی یکسری چیزا مثل مکش انرژی میمونه.....
۱-مثلاً پر از حس خوبی ولی یهو یک آدم تمام انرژی های خوبتو مثل چاله یک فضایی تو خودش میکشه و دفع میکنه؟
۲-یا مثلاً پر از انرژی ای و یک مهمونی ای میری و میبینی اصلا بهت خوش نگذشت یا مثلاً چقدر تلاطم درونت ایجاد شد یا مثلاً سیستمت خیلی ریخت به هم....
۳-یا مثلاً خوبید ها ولی یهو یک پیام یک زنگ.....حتی یک خبر از یک آدم وایب منفی زندگیمون اصلا انگار طوفان میزنم به همه چی.....
بعد تو این شرایط خوبه آدم یه دو تا رفیق و دوست درست و حسابی داشته باشه که بتونه حسش رو بهشون بگه و توسط اونا بدون هیچ چیزی درک بشه.....
ولی وای به حال روزی که وقتی درک نشی و کلماتی مثل:
غیر اجتماعی
حساس
مودی
بچه
(تمامی القابی که خودم شنیدم)
رو بشنوید و حالتون بیشتر رو به وخامت بره؟
خب اگر تو شرایطی مثل کنید
پس نگران نباشید شما کاملا طبیعی هستید و اصلا تنها نیستید چون همه ی ما بالاخره یکسری گاو تو زندگیتون داریم🤣🤣🤣🤣🤣اما چیکار باید بکنیم که روانمون بازیچه ی این کوته فکران بی ارزش نشه.....
من خودم هفت سال درحال تحقیق و مبارزه هستم🤣🤣🤣🤣و امتحان کردم برای منم جواب داده حالا شاید برای شما خوب باشه:
۱-یک دفتر یا نوت بوک حتی شده تو گوشیتون بصورت خصوصی داشته باشید با تاریخ و بی تعارف با خودتون اتفاق افتاده رو بنویسید و حستون رو فقط بنویسید شده اصلا صد برگ شده در از کلمات رکیک یا رمزی که خودتون فقط بفهمید ولی فقط بنویسید.....(معجزه س)بخدا نور به قلبتون برمیگرده🩵
۲-هرروز نیم ساعت یک ساعت...چشماتون رو ببندیم.حالتتون اصلا مهم نیست خواب یا بیدار....چشمای بسته رجوع کنین به قلبتون و به قلبتون بگین شما درکش میکنید و اون حس خیلی سنگین بوده و حتی حاضرید بشینید پای حرف هایی که تو ذهن و قلبتونه.....من انگار تبدیل میشم به دو نفر....دو دوست.که یکی میگه البته فحاشی ام میکنه مثلاً فلانی فلان شده اینجوری کرد و خودم فقط میشنوم. مثل دوست دلداری میدم تاییدش میکنم قربون صدقه میرم....
۳-ی چیز خنده دار🤣🤣🤣🤣ولی واقعا جواب داده....مثلاً میشینم پیش یک نفر میبینم شر و ور داره میگه....تو ذهنم تبدیلش میکنم به یک حیوون....مثلاً اسب گاو شتر.....و وقتی اون حرف میزنم من اون حیوون رو میبینم این باعث شده طرف داره حرف مفت میزنه من حیوون میبینمش کلی در کنارش لذت میبرم🤣🤣🤣🤣میدونم یکم دیوونگیه ولی بخدا برای من خیلی جواب دادن
۴-بعد یه چیز دیگه ای که فهمیدم.....من در نهایت این آدم؛کاملم.....ما مجبور نیستیم به دیگران خودمون رو تو چیزی شرح بدیم.این حرف که مردم در هر حال فقط فک میزنن یک آرامش عجیبی بهم داد تو این هفت سال در صورتی که بال بال زدن دیگران رو دیدم....الآنم رو مادرم دارم کار میکنم و خیلی حالش بهتر شده....شمام تمرین مردم زر زیاد میزنم رو بکنید عالیه
۵-و پنجمین چیز اولویت بندی کنید....بی رحمانیه اولویت بندی کنید آدمارو بی تعارف بی رحم باشید.....من میگم خودم مهم خودم خودم خودم بعد مادرم بعد همسرم و بعد خواهر و برادرم.....و بعد بچه های اونا.....این اولویت من باعث میشه تایمم؛پولم؛انرژیم؛حس هام.....تقسیم بندی کنم....
این باعث میشه هر ننه قمر دوزاری رو لازم نباشه قاطی آدم کنیم.....
البته همسرم فعلا تو اون لیست بلاکه🤣🤣🤣🤣
فعلا خودم و مامانم و خواهر برادرم و بچه هاشون با ارزشه.....قشنگ راحت تو ذهنم دیلین اکانتشون میکنم بلاک میکنم.....این لیست قابل ویرایش هست ولی بی رحمانه چیده میشه.....