2777
2789
عنوان

حالم از مردا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 36 پست

اگر مردا بد باشن زنا هم بدن

چون مرد به دست زن تربیت میشه

میدونم الان این ادمای جوگیر ریپ میزنن و سوراخای دماغشونو برام گشاد میکنن

ولی حداقل ۲۵درصد تربیت مرد به دست زن هست

خود زن ها مردارو جوری تربیت میکنن که بهشون احترام نزارن خودشون از سهم غذا خودشون میزنن که مردا بخورن ....خودشون خودشونو نوکر بی جیره مواجب مردا میکنن جوری که خیلی از مردا تمام زنای اطرافشونو به چشم نوکر و کلفت خودشون میبینن

البته تربیت پدر و جو مرد سالاری رو انکار نمیکنم ....ولی از ماست که برماست

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جنسی خوب و بد داره

هر کسی فارغ از جنسیت شخصیتش رو خودش میسازه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

من چرا حرص خوردن شما هارو بابت ریکوئست های مردا اینجا نمیفهمم😐

ی تعداد مریض و علاف میان ریکوئست میدن ، شما هم عقل دارین ، دوست ندارید رد میکنین بره دیگه . حتی اگه ریکوئستو رددهم نکنین نمیتونن پیام بدم . چیزیم نیست فعالیت مختل کنه

تو خیابون که سر به سرتون نزاشتن 😂

من همین چند روز پیش ی دختر اومد قبول کردم بعد از صحبتاش فهمیدم مرده ، دیگه جوابشو ندادم . بخدا کار سختی نیست

ارزو های بزرگ ، 

مردا بازیگرای خوبین نباید بهشون اعتماد کنی فقط باید دور باشی ازشون زندگیتو نابود میکنن جوری میزننت ز ...

روانشناسی من میگه یا خودت تجربه یه رابطه بد عاطفی رو داشتی یا از اطرافیان خودت پر شدی از تنفر

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
اگر مردا بد باشن زنا هم بدن چون مرد به دست زن تربیت میشه میدونم الان این ادمای جوگیر ریپ میزنن و سور ...

مخالفم

اینجا بازم زنا مقصر شدن چون میگن مادرش بد تربیتش کرده و فلان بازم مثل همیشه تقصیرا گردن زناست

مخالفماینجا بازم زنا مقصر شدن چون میگن مادرش بد تربیتش کرده و فلان بازم مثل همیشه تقصیرا گردن زناست

نه همیشه

مردا رو تربیت مادر و جامعه اطراف میسازه.همش مادر نیست

مخالفماینجا بازم زنا مقصر شدن چون میگن مادرش بد تربیتش کرده و فلان بازم مثل همیشه تقصیرا گردن زناست

نه پدر هم مقصره ۲۵ درصد جامعه هم مقصره ۵۰ درصد

ولی هر زنی خودش تعیین میکنه مردای اطرافش باهاش چجور رفتار کنن

بیشتر مادرا خودشونو جنس دست دوم میدونن و خودشونو فدای مردای اطرافشون مبکنن اوناهم فکر میکنن همه زنا همینن

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

مردا بازیگرای خوبین نباید بهشون اعتماد کنی فقط باید دور باشی ازشون زندگیتو نابود میکنن جوری میزننت ز ...

الان تو دوران pms هستی بهت حق میدم این جور بهشون بتازی😂😂