چند ماهه ازدواج کردم همسرم وقتی از هم دوریم نه پیام میده نه زنگ میزنه منم پیام بدم یا زنگ بزنم به شدت سرد رفتار میکنه کنار هم خوب بودیم ولی الان چند وقته تو خونه هم بهم محل نمیده همش خودشو مشغول کرده دیروقت میاد خونه و.. من دوران مجردیم ادم نسبتا سردی بودم با خانواده م و بعضی افراد ینی تاوان اونه؟ هرروزم شده گریه بیقرارم پیشش ارامش ندارم با اینکه خیلی خیلی وابسته ش شدم و همش تو فکرمه وقتی پیش هم نیستیم ..تو خونه هم که همش مشغول کار خودشه
زیاد بهش نچسب مردا زود خسته میشن ...فشار کار و زندگی زیاده .درکش کن لطفا..خودتم عذاب نده ..فقط خوشیاتو بودن اون ندون
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
من اتفاقاً ادم خونگرم نبودم با خانوادم با همسرممم همینم بیشتر اون پیگیر طفلک تا من اونقد گلایه میکنه ازم تازگیا دارم رو اخلاقم کار میکنم😁
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁