2777
2789
عنوان

بنظرتون دارم کارما پس میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 53 پست

بنظر من بی محلی جوابه برا مردا

سرت تو کار خودت باشه کنجکاو میشه ببینه چته خودش گله کرد اصلا اصلا حرفی نده بهش بگو نه اتفاقا خوبم

درستشم همینه وابستگی چیه آخه اونم برا مردش😐

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اتفاقاً ادم خونگرم نبودم با خانوادم با همسرممم همینم بیشتر اون پیگیر طفلک تا من اونقد گلایه میکنه ...

کاش شوهر منم یذره پیگیر بود بخدا تا حالا چییزی ازش نخواستم جز احلاق خوب

تو یه روز کامل یه ربع مفید هم با من حرف نمیزنه

انشالله ک هرچی هست زود مشکلش حل بشه بیاد سمت شما 🤲🏼

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

کامنت بالایی گفته بهش بچسب تو میگی نچسب به کدوم سازتون برقصه اسی بیچارهپسره یه دردیش هست ک خودش میدو ...

بله حق باشماس ..من فک کردم زیاد بهش گیر میره

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

اینطوری که زندگیمون خیلی بد و بی روح میشه

تو یکماه این رفتار کن ..

بفهمه رابطه یکطرفه چقد بدع

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بله حق باشماس ..من فک کردم زیاد بهش گیر میره

بهم میگه همش غر میزنی ولی بنظر خودم اصلا غر نمیزنم گفتم کی غر زدم گفت اونموقع ها که دیر میام خونه..یعنی انتظار داره همش دیر بیاد خونه و من توخونه بپوسم و هیچی نگم

بهم میگه همش غر میزنی ولی بنظر خودم اصلا غر نمیزنم گفتم کی غر زدم گفت اونموقع ها که دیر میام خونه..ی ...

چون خودشون بیرونن درکی از خونه موندن و پوسیدن ندارن

بهش میگم دو روز خوب میشه دوباره برمیگرده سرجای اولش اخه منم هیچی تو خونه حرف نزنم که رابطمون خراب می ...

بعضی آدمها کلا سرد هستن تقصیر خودشونم نیست

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

عزیزم شوهر شما مثل شوهر منه

من یه دختر خونگرم شاد شوهر دوست 😁😁بودم

ولی اون سرد بی روح به قول شما فراری

همه چی رو ترجیح میداد به خونه

هیچوقت نیست وقتی هم هست سایلنت

میگم چه خبر میگه سلامتی

تا کار واجب نداشته باشه حرف نمیزنه درونگراس

ولی بیرونش اد شنگول وراج ...

منم عادت کردم بیست ساله

عزیزم شوهر شما مثل شوهر منه من یه دختر خونگرم شاد شوهر دوست 😁😁بودم ولی اون سرد بی روح به قول شما ف ...

وای دقیقا شوهر منم بیرون خیلییی خونگرمه

ولی من احساس میکنم هیچوقت قرار نیست عادت کنم گاهی به جدایی فکر میکنم حالم خیلی خرابه هرچی میگذره