2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی تو همین سایت نعریف میکرد از وقتی رفتیم داخل اون خونه من سنگینی احساس میکردم بچه نوپا هم داشت

میگفت از خونم صدای پای پوییدن بچه ها میومد و من میگفتم حتما واحدهای دیگه هستن یا خیالاتی شدم تا اینکه دیدمشون

چندتا کوتوله در حال دوییدن بودن تا بهشون میرسیدم غیب میشدن به شوهرم گفتم باور نکرد خواب و خوراکم گرفته شده بود

تا اینکه یه روز شوهره از سرکار اومد کلید انداخت اومد تو دید بچش دویید رفت تو اتاق هرچقدر گفت بابایی بیا بغلم خبری نشد اما وقتی وارد خونه شد دید بچش روی پای مادرش خوابیده میگه همون شب جمع کردیم رفتیم

داشته باشی چی میشه؟همزاد یعنی چی؟

جن همراه

بعضیاشون کافرن بعضیاشون مسلمون

کافران همش تو کارت گره میندازن هیچوقت پیشرفت نمیکنی کارات عقب میفته

مسلمونش ازت در برابر بلا محافظت میکنه

من جفتشم داشتم

جن همراه بعضیاشون کافرن بعضیاشون مسلمون کافران همش تو کارت گره میندازن هیچوقت پیشرفت نمیکنی کارات ع ...

خب خدا نمیتونه مانع گره بشه ینی

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

همه دارن یعنی؟

همه نه

من مجردیم هی مامانم واسم دعا میگرفت متاهلیم مادرشوهرم برام دعای زبان بند گرفت به گفته خودش

سنگینی اونا افتاد رو من

۶ ماه طول کشید تا همزادم از بین بره البته الآنم غسل جنابت گردنم باشه میان به خوابم

همه نه من مجردیم هی مامانم واسم دعا میگرفت متاهلیم مادرشوهرم برام دعای زبان بند گرفت به گفته خودش سن ...

من خواب میبینم تو عالم خواب و بعد بیدار شدنم میدونم ک جن دیدم ولی مبهم و بی معنی هستن خوابام ولی اصلا نمیترسم دوباره ب خوابم ادامه میدم