2777
2789
خب خدا نمیتونه مانع گره بشه ینی

روزی که رفتم دعانویس گفتم بچه دار نمیشم گفت مشکلت پزشکی نیست دعاییه اهمیت ندادم گفتم بخاطر پولش میگه اون موقع ۵ میلیون میخاست سال ۹۵

۴ سال رفتم دنبال کارای پزشکی همشون میگفتن سالمی مشکلی نداری چله برداشتم هرروز قرآن میخوندم مرتب اقدام بودم عفونت و مشکل خاصی نداشتم تا اینکه دیگه خسته شدم رفتم پیش امام رضا گفتم یه راهی جلوپام بزار

از اون روز یه جوری شده بودم انگار کائنات منو هول میدادن که برو دعا بگیر با مشورت شوهرم رفتم گره از کارم باز شد

راهیو رفتم که خودم توش نقشی نداشتم دیگران باعث شده بودن دیونه بشم

الان مادرایی رو میبینم که برای بچه ۶ سالشون دعا میگیرن اعصابم خورد میشه چون عوارضشو من دیدم

خدا خیلی قدرتش بالاست ولی سنت قدیمی های زورش بیشتر بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی که رفتم دعانویس گفتم بچه دار نمیشم گفت مشکلت پزشکی نیست دعاییه اهمیت ندادم گفتم بخاطر پولش میگه ...

خب ببین من کلی گره دارم با بادهرپسری ددست میشم عاشق هم میشیم ولی همش دوست دارم قرار کنم ازش خاستگار ۴ ۵ تا داشتم زنگ زدن یه بار دیگه نزدن

ولی واقعا نمیدونم علتش چیه بهم گفتن همزاد سنگینی دعا

اما واقعا نمیدونم و میگم ب جهنم تا ابد باید بکشم دیگه...

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

آره منم همینجوری بودم

یه بار من رفتم پیش یه دعا نویس تقریبا دو سال پیش جوری نگاه کرد احساس کردم با من کسی هم وارد شد ک حواسش ب اونه ،بعدش دیگه نگام نکرد خودشم نگفت ک همزاد دارم

تاجایی که میدونم آره میشه باید دعای دفع همزاد بگیری پیش آدم معتبر

الان رفتم خوندم نوشته بود دعای دفع همزاد هم بگیری فایده نداره منتظر میمونه بعد رفتن اثر دعا،جایگاهش برمیگرده و تا زمان مرگ باهامونه