2777
2789
عنوان

چندشبه هرشب یه بحث و دعوا داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 54 پست
عزیزم بخدا همیشه کمتر از یک ساعت من پیش قدم میشمولی وقتی انقدر داره سریع سریع تکرار میشه...بخدا کلا ...

آروم باش

باور کن قدرت دست خانماست

باید باد باشی با زبون بازی و سیاست رامش کنی

ساعت خواب بچه هاتو عوض کن زودتر بخوابونشون که باهم بیشتر تنها باشید

سعی کن بهش محبت کنی و اونموقع حرفتو با آرامش بزنی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
حالا دعوا که نمک زندگیه ولی کوتاه بیاین

عزیزم بخدا که کوتاه میام من

ولی وقتی تکرار میشه انقدر

منم کارم سنگینه بخدا از هفت و نیم میرم تا ۵ ۶ بعدازظهر

بعد دیگه جنازهام با اینحال تلاشمو میکنم ولی اصلاااا به چشمش نمیاد. هرروز بحث هرروز گیردادن. واقعا یه وقتایی دوست دارم مجرد میبودم با اینکه عاشقانه باهمسرم دزدواج کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اسکرین شات گرفتم حتما انجام میدم...بخدا خسته شدم...دروع چرا اوایل که ازدواج کرده بودم همه خانو ...

حتما انجام بده، خیلی موثر هس، زندگیت رو اصلا استوری اینا نکن چون مشخصه چشم خوردین، ما تا یه استوری کوچیک میذاریم کلی بحث و دعوا پیش میاد

عزیزم بخدا که کوتاه میام منولی وقتی تکرار میشه انقدر منم کارم سنگینه بخدا از هفت و نیم میرم تا ۵ ۶ ب ...

آره واقعا شاغل بودن و کار سنگین برای خانوم سمه چی بگم والا مردمم تو این دوره با این وضعیت دلار و طلا بی اعصاب شدن شماهم مراقب خودت باش

عزیزم اسکرین شات گرفتم حتما انجام میدم...بخدا خسته شدم...دروع چرا اوایل که ازدواج کرده بودم همه خانو ...

اشکال ندارع

دور از جون ببین چقدر تاپیک خیانت زیاد شده مگه چی شده که میگی دل چرکین شدی

شایدم چشم خوردین یا حسوداتون کاری کردن

چند روز سوره بقره با صوت بزار نیست کن به نیا دفع انرژی منفی طلسم دعا یا هرچیزی که باعث دعوا و انرژی منفی میشه واقعا عالیه باره بخونه به مدت چهل روز هر روز بزار با صوت بخونه مثلا میتونی صداشو ملایم کنی یه شب تا صبح بزاری تو یه اتاق دیگه که نمیخوابید تا صبح بخونه بزاری رو دور تکرار

هر روز صدقه بنداز به نیا دفع انرژی منفی چشم زخم بلا و... میتونی هزارتومان پنج هزار تومنی اینجوری بندازی زیاد نمیخواد

گاهی آخر هفته ها اگر تونستید به گربه ها غذا بده یا به گنجشک ها گندم بریز و نیت کن برای دفع انرژی منفی توی خونت عالیه واقعا

هر روز ایت آلکرسی بخون برای خودت و خانوادت

سنگ قلیاب و سرکه و نمک دریا رو قاطی کن طریقه درست کردنش بزن تو تاپیکا سرچ کن هست ،بریز چهار گوشه خونت اگر انرژی منفی باشه سریع میره

باید تلاش کنی

گاهی انرژی منفی وارد خونه بعضیا میشه

این دعواها عادی نیست

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
این گیر دادنا از کمبود محبت میادسعی کن یکم بیشتر بهش محبت کنی نزدیکش شو دست بکش به موهاش غذای مورد ع ...

ببین دقیقا همش انتظار داره ازم...

منم آدمم بخدا دارم هم درس میخونم هم کار میکنم

امروز از صبح ساعت ۷ رفتم تا ۶ برگشتم

من سرکارم غذامو میخورم بعد اون انتظار داره من هرروز غذا درست کنم... حتی اگه غذا از دیروز بمونه هم غذا نمیدونه.

همش گیر میده.همش بهانه میگیره...

واقعا ارامش رفته برام. گاهی دوست دارم سرکارم بمونم حتی... خونه برام محل کار کردنهای بیهوده و خسته کننده شده.

آروم باشباور کن قدرت دست خانماستباید باد باشی با زبون بازی و سیاست رامش کنی ساعت خواب بچه هاتو عوض ک ...

عزیزم ما اصلا بچه نداریم.

همسرم مشکل داره فعلا بچه دار نشدیم...

سرهمینم خیلی بحث کردیم از ماه پیش تاحالا جون تازه یه ماهه فهمیدیم.

حتما انجام بده، خیلی موثر هس، زندگیت رو اصلا استوری اینا نکن چون مشخصه چشم خوردین، ما تا یه استوری ک ...

عزیزم اصلا اینستا ندارم😔

نه والا زندگیم چشم خوردنی نیست واقعا.

اشکال ندارعدور از جون ببین چقدر تاپیک خیانت زیاد شده مگه چی شده که میگی دل چرکین شدیشایدم چشم خوردین ...

اره درست میگین

چشم همرو انجام میدم...

ولی دلم خیلی گرفته...

از اینکه هررررکاری تو این خونه انجام میدم به چشم نمیاد.

من دارم درس میخونم همزمان کار میکنم ولی شوهرم انتظار داره هرروز غذا بپزم. منم متنفر شدم از آشپزی دیگه. واقعا متنفرم. گاهی حتی از خونه اومدن بیزارم.