2777
2789
عنوان

چندشبه هرشب یه بحث و دعوا داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 54 پست
همش میگه تو کار خونه نمیکنیتو زندگیمونو رو دوست نداریخسته شدم دیگه منم...

الهی

نمیتونی شغلتو یه مدت بزاری کنار گلم؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

خب شاید دیگه واقعا کم آوردی!!!سرکار نرو خب دیگه!!!خیلیه ساعت کاریت دیگه جون نمیمونه واست، ایشون هم ت ...

نمیتونم نرم عزیزم

ببین من در اصل دارم درس میخونم ولی بهم حقوق هم میدن چون کار هم محسوب میشه

نمیتونم ولش کنم خود شوهرمم میدونه.

ساعت کاریم همیشه این نیست ولی چون آموزشیه باید وایستم تا یاد بگیرم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سعی کن بحث نکنی عزیزم

وقتی که آرومه حرفهاتو بزن یا بهش پیامک بده و حرفهای دلتو بزن

رو در رو و موقع عصبانیت مرد همیشه ما متهم هستیم و اونا بیگناه

گوشه های خونه و اتاقها هم میگن سرکه بریزین تا انرژی منفی بیرون بره و هرزگاهی اسفند دود کن

من اثرشو دیدم

چقدررساعت کاریت زیاده خداقوت

همش کار نیست عزیزم در اصل دارم تحصیل میکنم ولی چون تحصیلم به عنوان نیروی کار هم هست حقوق هم میدن.

من واسه آموزش وایمیستم بیشتر تا یاد بگیرم وگرنه میتونم یک برگردم ولی اینطوری عملا هیچی یاد نمیگیرم

نمیتونم نرم عزیزمببین من در اصل دارم درس میخونم ولی بهم حقوق هم میدن چون کار هم محسوب میشه نمیتونم و ...

نمیدونم واقعا فقط حس میکنم دچار خستگی مفرط شدی

آدمها یه توانی دارن زیاده روی کنن قفل میشه همه چی

احساس میکنم اونجایی آلان شما!!

نمیتونم نرم عزیزمببین من در اصل دارم درس میخونم ولی بهم حقوق هم میدن چون کار هم محسوب میشه نمیتونم و ...

پس خوبه

قوی تر از قبل ادامه بده

مشخصه که همسرتون شما رو خیلی دوست داره که به اهمیت دادن شما به زندگی خیلی اهمیت میده

اگه براش مهم نبودید هرگز اعتراض نمیکرد

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

فقط سعی کن بحث نکنی عزیزم وقتی که آرومه حرفهاتو بزن یا بهش پیامک بده و حرفهای دلتو بزن ...

چه خوب گفتی دقیقا خیلی وقته اسپند دود نکردم

ولی اخه برام عجیبه کی زندگی مارو چشم کنه

نه اینستا دارم نه خیلی وضعمون عالیه

یه زندگی معمولی

نمیدونم واقعا فقط حس میکنم دچار خستگی مفرط شدیآدمها یه توانی دارن زیاده روی کنن قفل میشه همه چیاحساس ...

اره خیلی زیاد از نظر روانی فرتوت شدم اونم همش بخاطر گیرای الکیه.

خسته شدم هی باید حواسم به هزارتا چیز باشه

غذا هست نیست خورد نخورد

تنها هست نیست

واقعا کاش میشد ازدواج کنه ادم ولی هرروز باهم نباشن

یه روزایی تو هفته مشخص کنن بیان پیش هم. اینطوری بیشتر والا قدر همو میدونن.

پس خوبه قوی تر از قبل ادامه بدهمشخصه که همسرتون شما رو خیلی دوست داره که به اهمیت دادن شما به زندگی ...

😔😔😔

اخه منم ادمم مگه چقدر توان دارم...

امشب از سرکار خسته اومدم بهش گفتم میشه سیب زمینی پوست بگیری بیام سرخ کنم بخوریم هوس کردم گفت نه نمیتونم. بعدم شروع کرد به گیر دادن که چرا نمازتو آخر وقت میداری چون من انقدرررر سرکار خسته شدم که باید دراز بکشم یکم بعد میرم حموم بعد نماز میخونم...

خلاصه که چی بگم همیشه میگه تو برای زندگی اهمیت قائل نیستی. منم دیگه خسته شدم...

همش میگه تو کار خونه نمیکنیتو زندگیمونو رو دوست نداریخسته شدم دیگه منم...

اخ این بهونشه

کسی که میگه زندگیمون رو دوستنداری

یعنی میگه منو نمیخوای

برو سمتش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

😔😔😔اخه منم ادمم مگه چقدر توان دارم...امشب از سرکار خسته اومدم بهش گفتم میشه سیب زمینی پوست بگیری ...

درکت میکنم کاملا

ولی قوی باش

چون این مسیر پیشرفت تا قبل از بچه دار شدن بازه

برنامه ریزی کن

روزهای تعطیل غذاهاتو نیمه آماده کن بعضیارو آماده کن فریز کن تا کارهات راحت تر پیش بره

نمیدونم واقعا بعضی وقتا حس میکنم تفاهم نداریم

ببین خواهرم دعوای زوجین بر سر 5 چیز است شغل درآمد مرد. کار خانه. فامیل های طرفین. بچه ها. رابطه ج ن س ی. قرار نیست همه این مشکلات همه حل شود بعضی از مشکلات شاید برای همیشه باقی بمانند وما باید با آن کنار بیاییم.

😔😔😔اخه منم ادمم مگه چقدر توان دارم...امشب از سرکار خسته اومدم بهش گفتم میشه سیب زمینی پوست بگیری ...

بگو اتفاقا توئی که برای زندگیت ارزش قائل نیستی

چون چشاتو بستی نمیبینی من دارم نابود میشم بجای اینکه همراهم باشی فقط سنگ تو راهمی

اخ این بهونشه کسی که میگه زندگیمون رو دوستنداری یعنی میگه منو نمیخوای برو سمتش

شوهرم واقعا احساساتی بود در این حد که واقعا نمیتونم توصیف کنم واقعااا مثل یه پسر بچهست گاهی.

ولی من چیکار کنم. حقیقتا من بخاطر استرسای کار و درسم رفتم دارو اضطراب گرفتم و خیلی میل جنسیمو سرکوب کرد. کلاااا تو ماه دو سه روز شاید حسی داشته باشم. اصلا دیگه میلی ندارم. یک ماه اخیرم فهمیدم همسرم مشکل اسپرم داره و دکتر بهمون گفت باید آی وی اف کنین کلا یه حس بدی پیدا کردم... دوستش دارم شوهرمو ولی خیلی که دلم میگیره واقعا نمیتونم خوب باشم. از همه طرف فشاره روم.

گاهی نمیدونم دارم چیکار میکنم با زندگیم دقیقا