2777
2789
عنوان

چندشبه هرشب یه بحث و دعوا داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 54 پست
شوهرم واقعا احساساتی بود در این حد که واقعا نمیتونم توصیف کنم واقعااا مثل یه پسر بچهست گاهی.ولی من چ ...

همین باعث شده

به نظرم فعلا ببین کدوم مهمتر هست اونو اول حل کن

الان حالا یه بار به دلش راه بیا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

درکت میکنم کاملاولی قوی باش چون این مسیر پیشرفت تا قبل از بچه دار شدن بازهبرنامه ریزی کنروزهای تعطیل ...

من فقط یه جمعه رو تعطیلم همونم همش میریم بیرون

یعنی میرسیم خونه اخر شبه منم خیییلی خسته اونم بدتر من میگه بیا فیلم ببینیم خلاصه که زندگیمون هیچیش شبیه آدمیزاد نیست.

میدونی من مادر پدرم خیلی خیلی ساپورتیو بودن یعنی در این حد بگم من زمان مجردیم کمتر از انگشتای دست طرف شستم عملا هیچکاری تو خونه نمیکردم. بابام همه جا میبردم و کلا هیچکاری بلد نبودم. وقتی اومدم تو زندگی تازه فهمیدم چقدر سخته همه چی...

شوهرمم بدتر از من. کلا این مسئولیت ندادن والدین به بچه ها خیلی ظلم بدیه بهشون.

من تمام تلاشمو دارم میکنم برای زندگی ولی اینکه دیده نمیشه خیلی غصه دارم میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط یه جمعه رو تعطیلم همونم همش میریم بیرونیعنی میرسیم خونه اخر شبه منم خیییلی خسته اونم بدتر من ...

منم دقیقا عین شما بودم تو خونه ی پدریم

بعد از ازدواج که یکم خونه بهم ریخته میشد و یا مهمونا میرفتن مینشستم از درموندگی یه دل سیر گریه میکردم

ولی الان درست شدم

بعضی چیزا با گذر زمان حل میشه خانومی فقط صبوری کن که موفق باشی انشالله💓

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چیکار کنم یعنی؟🥹

اول منظورم اینه به دل شوهرت راه بیا

این مشکل اسپرم و ...الان اونم شوکه کرده واقعا برا یه مرد سخته

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سر همشون یه دور تاحالا بحث داشتیم والا

خب اول سعی کنید اونایی که اولویت تون است را با هم فکری وبدون لج بازی حل کنید ببخشید اولین اولویت یک مرد رفع نیازهای ج ن سی وعاطفی است اگر این نیاز تامین بشه به دنبال آن می تونه آن موارد هم به سهولت بیشتر حل بشه.

خب اول سعی کنید اونایی که اولویت تون است را با هم فکری وبدون لج بازی حل کنید ببخشید اولین اولویت یک ...

من با اینکه خودم میلم بعد ازدواج کمتر شد ولی همیشه سعی کردم به اون اشتیاقمو نشون بدم ولی نمیدونم واقعا منشا بحثای تکراری ما از کجاست...