2777
2789
عنوان

دوست داشتی الان کجا باشی🐥🐣👌

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 179 پست
انشالله 4 سال دیگه میرسم بهشفقط دعا لطفا

الهی آمین خدا پشت و پناه آرزوهات 👌🌹🌹

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک هفته لس انجلس یک هفته نیویورک یک هفته سئول یک هفته توکیو یک هفته رم یک هفته پاریسبعدشم بیام ایران ...

عیی جووون.. 😍😍😍الهی امیین..💖💖. چه پست شیک و پیکی.. 👌💯

سوغاتی من یادت نرع هااا.. .از همه جاها ک رفتی با عکس یادگاری.. 👌💯💯💯

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

متولد کدوم دهه هستید؟😅🌹

دهه شصت.. پر از جنجال..

پربازدیدترین سال زندگی من🌹😂😂😂

دقیق اول سال.. هشت سال اول زندگیم همش جنگ و بمبارون بود💯👌

دهه شصت.. پر از جنجال.. پربازدیدترین سال زندگی من🌹😂😂😂دقیق اول سال.. هشت سال اول زندگیم همش جنگ و ...

خدا حفظتون کنه😂😂❤️❤️

اره دهه شصت خیلی عجیب بوده

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

خدا حفظتون کنه😂😂❤️❤️اره دهه شصت خیلی عجیب بوده

مرسی 👌😂😂👏👏👏ایشالله، ماشالله. 😉

خیلی 😂😂😂👌💯

زمان کرونا و قبلش

الان دیگه اون آدم شاد قبلی نیستم✨️✨️✨️💔💔💔

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

زمان کرونا و قبلشالان دیگه اون آدم شاد قبلی نیستم✨️✨️✨️💔💔💔

عزیز دلم... الهی ک شادی بهت برگرده قربونت بشم🌹🌹😉💖💖😘

نمیدونم چیزی ب ذهنم نمیرسه😂😕

دمت گرمـ. جدیدا.. چرا چیزی نمیدونی😂😂💯👌

تهرانی. همدانی

منزل مایی😂💯😂. .