2777
2789
عنوان

دوست داشتی الان کجا باشی🐥🐣👌

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 179 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دلم میخواد پیش اونی که دوسش داشتم باشم ولی چه فایده اون خودش نمیخاد من پیشش باشم

ایشالله ک مهرت به دلش بیفته🌹❤

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

الهی آمیین 👌

انشالله 4 سال دیگه میرسم بهش

فقط دعا لطفا

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یک هفته لس انجلس یک هفته نیویورک یک هفته سئول یک هفته توکیو یک هفته رم یک هفته پاریسبعدشم بیام ایران ...

تو که دور دنیارو گشتی یکم بیشتر بمون اونجا شاید نظرت راجع به برگشتن به ایران عوض شد خواهر😂😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

دوران کودکیتون جنگ بود؟میخوام برم آینده😅

الهیی.. به سلامتی و روزای خوب 👌🌹

ااره دیگه

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ذهنم فقیره توی رویاهامم پول کم اوردم

خدا نکشتت😂😂😂😂

دوست داشتم توی همین هوای زمستونی در یک کافه ی دنج و گرم، در یک نقطه ی امن دنیا جلوی آدمی که دوستش دا ...

الهییی ک بشه تصویری ک آرزوشو داری 👌🌹