2777
2789
عنوان

دوست داشتی الان کجا باشی🐥🐣👌

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 179 پست
عزیزمیتوام مراقب قلب بزرگ و مهربونت باش😍😍😍

قربونت 😘😘

چ بزرگی.. بخدا میخوام در بیارم بندازمش دور 💔

ک بعضیا فک نکنن با تاپیک زدنشون من میسوزم...

بخدا تا غروب خوب بودم... ... خوششون نمیاد از بعضیا.. نمیدونم.. دیگه سوزوندنشون چ سودی داره براشون....

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت 😘😘 چ بزرگی.. بخدا میخوام در بیارم بندازمش دور 💔ک بعضیا فک نکنن با تاپیک زدنشون من میسوزم.. ...

هرکسی از ظن خود شد یار من💔

همین ک ذاتت خوبه ومهربونی ینی 10هیچ جلویی

ب حرفا و بدگویی های دیگران اهمیت نده

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

هرکسی از ظن خود شد یار من💔همین ک ذاتت خوبه ومهربونی ینی 10هیچ جلوییب حرفا و بدگویی های دیگران اهمیت ...

قربونت بآ قلب مهربون و بزرگت.. 👌

فدات خوبی از خودته قربونت بشم. ـ😘😘

ولی بعضیا رو بروشون باید بزنی فک نکنن.. ببخشید.. خریتمونه هیچی نمیگیم...

واقعیتم برام مهم نیست کی چه فکری میکنه و چی میگه...

چه برسه اینجا... 👌

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

قربونت بآ قلب مهربون و بزرگت.. 👌فدات خوبی از خودته قربونت بشم. ـ😘😘ولی بعضیا رو بروشون باید بزنی ف ...

💋♥️👌

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

───┤ ♩♬♫♪♭ ├───میگن دختر ی هدیه از سمت خداست♬♫♪کوه پشتم بحثش از آدما جداستآخه دختر باید داشته باشی ب ...

الهی فداتون بشم مننننن ایموجی ندارم بذارم براتون حیففف

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

الهی فداتون بشم مننننن ایموجی ندارم بذارم براتون حیففف

خدا نکنه.

فدای سرت.....

همین که هستی کلی ایموجی می ارزه، فداتبشم.. بنیتای قشنگم

به احترامت ایموجی تعطیل |^_^|

خدا نکنه. فدای سرت..... همین که هستی کلی ایموجی می ارزه، فداتبشم.. بنیتای قشنگم به احترامت ایموجی تع ...

قربون قلب مهربونتون برم

من امتحان زیست دارم شنبه حالمم خرابه ولی شمارو میبینم یکم بهتر میشم مرسی که هستین:)

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

قربون قلب مهربونتون برممن امتحان زیست دارم شنبه حالمم خرابه ولی شمارو میبینم یکم بهتر میشم مرسی که ه ...

فدات بشم.. الهی که. بهترین نمره رو بگیری...

کاری نکردم. ــ حال خودم با بودنتون بهترمیشم...:)))

میگذره این روزاتونم..

مرسی از خودت ک هستی:))))

بمونی برامون فدات شم، بنیتای قشنگم:(^_^)

فدات بشم.. الهی که. بهترین نمره رو بگیری... کاری نکردم. ــ حال خودم با بودنتون بهترمیشم...:))) میگذر ...

شما هم بمونین برامون:)))))

چهار سال بعد

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نمیدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐

انشالله بسلامتی💖💖🌹

مرسییییی

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نمیدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐

مرسییییی

دعا ميكنم زير اين سقف بلند

روي دامان زمين

هركجا خسته شدي

يا كه پرغصه شدي

دستي از غيب به دادت برسد

وچه زيباست كه آن دست خدا باشد وبس