2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت

116 بازدید | 15 پست

کاش هیچ وقت ب دنیا نمیومدم مگ دنیا چی کم داشت من ب دنیا نمیومدم

کاش کسایی ک بلد نیستن مادری کنن هیچ وقت مادرنشن🙂

کاش خدا ب اونایی ک کلی منتظر بچه ان شبانه روز دست ب دعان بچه بده ک قدرشو بدونن ن بقیه💔

درسته هرکسی تو زندگیش اشتباهات خودشو داره منم اشتباهات خودمو دارم ولی دلیل بر این نمیشه مادرم البت فقط لفظشه طعنه بزن بزنه تو روم هرچی میدونه ازم

کاش میشد چمدونمو ببندم برم اصن دست خالی میرفتم اما وقتی ب این نگاه میکنم ک هیچ شغلی از خودم دارم دست خالیع جیبم خالیه و ب اون هیولا های بیرون ک بیشتر اذیتمم کنن فکر میکنم میترسم از رفتن میترسم💔🙂

کاش هیچی از این دنیا نکبت بار نمیفهمیدم

فقط ی چیزیو از خدا میخام بمیرم خیلی وقته تو جهنمم لااقل بمیرم برم اون دنیا البت اگ دنیای باشه خدایی باشه

مگ میشه ادم تو زندگیش هیچی نداشته باشه هیچ ذوقی نداشته باشه برا ادامه دادن💔 خیلی ترسناکه نزدیک ترین کست کسی ک میگن مرحم درداته مرحم زخماته اینجوری باهات رفتار کنه🙂من حتی فک میکردم اگ ی روزی کسی بخاد چیزی بهم بگه مثلا مامانم جوابشو میده ...

ولی ی چیزیو خوب فهیمدم جز خودت هیچکی هواتو نداره تو این دنیا فقط خودتیو خودت 💔 من از همه آدما وحشت دارم از همشونننن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

چرا چنین حسی دارین خانم

هعییییبییی 💔💔💔💔

تورو هرکی میپرستی دعا کن بمیرم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نصف دخترای این سرزمین همشون همینن غصه نخور🥺🫂💔

هیچکی دیگ مث من نیس حتی نیمتونی تصورشم کنی چ چیزایی رو تحمل کردم و دارم میکنم 💔

اخه مگ میشه مامانت اینجوری بگه بهت؟؟؟

خدا نکنه خانم معذرت میخوام قصد نداشتم ناراحتتون کنم

شما ک چیزی نگفتین

هیچکی دیگ مث من نیس حتی نیمتونی تصورشم کنی چ چیزایی رو تحمل کردم و دارم میکنم 💔 اخه مگ میشه مام ...

آره چرا نشه ، درک کردنش خیلی سخت نیست🫠

برای خود منم خیلی شده ، منم کمو و بیش شرایط تو رو دارم

میدونم دلت گرفته حقم داری. الانم هر چی دلته بریز بیرون ، مطمعن باش فردا روز بهتری میشه عزیزم🫂

خب دوس ندارم به طرف مقابل بی احترامی بشه خانم

کار درستی انجام میدین شخصیت خودتونو نشون میدین

خوندم

به دنیا اومدی تا به مقام قرب الهی برسی

حالا تو این مسیر سختی داری میکشی از جانب اطرافیانت

پس دنیا امدنت خیر است برای تو

از نسل تو تا قیامت ممکنه هزاران نفر بوجود بیان

و کارهای نیک اونها جز اعمال متأخر تو حساب میشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خوندم به دنیا اومدی تا به مقام قرب الهی برسی حالا تو این مسیر سختی داری میکشی از جانب اطرافیانت پس د ...

اینها همش حرفه

این ک من اذیت بشم حکم خداس مگ من چ بدی در حقش کردم!

درسته با همسرم دوست بودم دیت گذاشتیم ولی بچه بازی نبود واقعا عاشق همیم اینوهم ب خودم و خونوادهم ثابت کرد و از دوستام ک در جریانن میگفتن خیلی مرده ک همه جوره پات مونده

دستمون خالیه چون شرایط ازدواج رو نداشتیم و مجبور بودیم الان امروز ب من میگ گمشو برو بیرون از خونه برو پیش همسرت بینم ی جا خواب داره بینم میتونه خرجتو بده

حالا خوبه من از وقتی ازدواج کردم هیچی ازشون قبول نکردم هیچی هیچی فقط در حد ماهی ۷۰۰ تومن اونم خودشو میدن واسه ی چیزی هستش و بقیه اش خودم داشته باشم خرج میکنم نداشته باشم سکوت ....

میگ چی داری از خودت همسرت چی داره جا خوابم ندارین حتی دو قرون پولم نداریم احترامتو ندارن و همسرتم دوست نداره ب اجبار اومده تورو گرفته و طعنه زد و چیزای بدیم گف قلبم شکست واقعا اخه دیک مامانم چرا اینجوری میگ💔😭😭😭😭😭😭...