2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 94 پست
ولی تو بدون بابات کیه حاصل پاره شدن کاندوم بابام تو ک ص ننتی جن ده ی دوزاری ک ص پاره

درت گذاشتن انقد فشار میخوری🤣🤣

برو جمع کن خودتو ننتو امروز کسی نکردتت زدی بالا

حیف اون شب تو کوچه ای شدی نتیجه اش🤧

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره سرو کار دارم که بکنمش تو ک ونت حالت جا بیاد جن ده دوزاری تو اومدی فحش دادی و امثال خودتو به من ن ...

@niniyar چرا واقعا رسیدگی نمیکنید

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

درت گذاشتن انقد فشار میخوری🤣🤣 برو جمع کن خودتو ننتو امروز کسی نکردتت زدی بالا حیف اون شب تو کوچه ...

فعلا که تو زدی بالا هی خودتو میمالی به کی. ر شوهرت اونم سگ حسابت نمیکنه 😂😂😂😂

قیافه خودت شبیه آلت خره واسه همین انقد جلز ولز قیافه مردمو میکنی فاقد شعور و سرشار از عقده ای از تاپ ...

@niniyar واقعا چرا با همچین حرومزاده های برخورد نمیکنید پس کجای نینی یار دقیقا کجایی

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

درت گذاشتن انقد فشار میخوری🤣🤣 برو جمع کن خودتو ننتو امروز کسی نکردتت زدی بالا حیف اون شب تو کوچه ...

ولش کن عزیزم اعصابتو برای همچین بی شخصیتایی هدر نده

اره سرو کار دارم که بکنمش تو ک ونت حالت جا بیاد جن ده دوزاری تو اومدی فحش دادی و امثال خودتو به من ن ...

بابا گمشو احمق امثال تو گند زدن ب جامهه

مشخصه حالت باهاش خوب جا میاد ک در جریانی😂

بیچاره کسی ک تو قراره مامانش بشی

گوه خوریو تو کردی و خاندانتم روش بیعشور اشغال زشته زورت داره برو بمال براش اصن ساک بزن براش انگل

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

وااا چتونههه

تو یکی از تاپیکای من شروع کرد فحش و وراجی و از کلمه ی سیکتیر استفاده کرد من هیچی بهش نمیگفتم و مودبانه بحث میکردم حتی فحششم نمیدادم فقط جنبه مناظره داشت تا اینکه این خانوم اومد تاپیکای دیگه و بحث نامربوطو اونجا کش داد

منم دیدم ادب نمیشه اومدم ادبش کنم

منم گزارش زدم چقدر بی ادبن

خیلیییی بیچاره استارتر کاری نداشت اون کاربره از باغ وحش ازادش کردن

تو یکی از تاپیکای من شروع کرد فحش و وراجی و از کلمه ی سیکتیر استفاده کرد من هیچی بهش نمیگفتم و مودبا ...

واقعا حقته