2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 94 پست
آره چرا نشه ، درک کردنش خیلی سخت نیست🫠 برای خود منم خیلی شده ، منم کمو و بیش شرایط تو رو دارم میدو ...

💔🙂 واقعا شرایطت اینجوریه؟

من خیلی وقته دیگ حالم خوب نیس همش خودمو گول میزنم😅

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

@niniyar پاک کن تایپکو لطفااا

میدونم روز حذف تاپیک نیست ولی نمیخام باشه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیکتیرم به خودت احمق بچه سال ببین تو چه عفریته ای هستی که ننتم نمیخوادت مزخرف لاابالی

سیکیتر ب تویی ک ن شعور داری ن شرف

اگ داشتی ک انقد بدت نمیومد گفتم ترانه علیدوستی پسندم نیس بو سوختگی میادد🤧

اینش دیگ ب تو ربطی نداره لجن

سیکیتر ب تویی ک ن شعور داری ن شرف اگ داشتی ک انقد بدت نمیومد گفتم ترانه علیدوستی پسندم نیس بو سوخ ...

فعلا که قیافه ی اون و امثالش ماتحت تو و امثالتو حسابی سوزونده

نهایتا بتونی گوهشو بخوری

نوش جان

قیافه خودت شبیه آلت خره واسه همین انقد جلز ولز قیافه مردمو میکنی

فاقد شعور و سرشار از عقده ای از تاپیکاتم پیداست گویا مشکل از بچگیات نشات گرفته که میای تو مجازی ملتو فحش میدی و گوه اضافه میخوری

فعلا که قیافه ی اون و امثالش ماتحت تو و امثالتو حسابی سوزونده نهایتا بتونی گوهشو بخوری نوش جان

سکیتیر چقد زشته هم خودت هم اون انقد بیشعوری ک کسی نظر مخالف نظرت میده زورت میاد

نمیخورمت تولیدتون میکنم

لجنم تویی و خاندانت احمق پلشت

گمشو بابا س کوچه ای معلوم نیس از کجا اومدی زرت و پرت میکنی تو اصلا میدونی ننه ات کیه

سکیتیر چقد زشته هم خودت هم اون انقد بیشعوری ک کسی نظر مخالف نظرت میده زورت میاد نمیخورمت تولیدتو ...

فقط بلدی بگی سیکتیر😂😂😂

بچه سال روبیکایی کیری فیس

درتو بذار بابا

دول پرست دوزاری

قیافه خودت شبیه آلت خره واسه همین انقد جلز ولز قیافه مردمو میکنی فاقد شعور و سرشار از عقده ای از تاپ ...

الت خر ک ت باهاش سرو کار داری ۲۴

تو چرا کو.نت میسوزه میگم زشته قیافش ؟

میمالی براش مگ چیزی گیرت میاد

فعلا عقده ای تو هستی ک بحث برا ۳ روز پیش بوده گفتم پسندم نیس هنوز داری میسوزی پماد بدم خدمتت

الت خر ک ت باهاش سرو کار داری ۲۴ تو چرا کو.نت میسوزه میگم زشته قیافش ؟ میمالی براش مگ چیزی گیرت می ...

اره سرو کار دارم که بکنمش تو ک ونت حالت جا بیاد

جن ده دوزاری تو اومدی فحش دادی و امثال خودتو به من نسبت دادی یا من؟ مدام تو تاپیکام گوه میخوردی هی هیچی بهت نمیگفتم تخمی

دنبال اینی یکی دهنتو بگ اد تا ادم شی و حرف دهنتو بفهمی دیگه

توهین که میکنی جوابشم بگیر

فقط بلدی بگی سیکتیر😂😂😂بچه سال روبیکایی کیری فیسدرتو بذار بابا دول پرست دوزاری

🤣 کی ب کی میگه

فعلا ک در تورو گذاشتم خوبم کذاشتم مشخصه ک فشار روت

🤣 کی ب کی میگه فعلا ک در تورو گذاشتم خوبم کذاشتم مشخصه ک فشار روت

فشار روم نیس ولی فشارو میکنم تا ته ماتحتت چاقال

گوه میخوری میای تاپیک من بحث یه تاپیک دیگه رو میای اونجا کش میدی و میگی سیکتیر فک کردی ولت میکنم ؟

پلشت دریده