2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 94 پست
آره چرا نشه ، درک کردنش خیلی سخت نیست🫠 برای خود منم خیلی شده ، منم کمو و بیش شرایط تو رو دارم میدو ...

💔🙂 واقعا شرایطت اینجوریه؟

من خیلی وقته دیگ حالم خوب نیس همش خودمو گول میزنم😅

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

@niniyar پاک کن تایپکو لطفااا

میدونم روز حذف تاپیک نیست ولی نمیخام باشه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیکتیرم به خودت احمق بچه سال ببین تو چه عفریته ای هستی که ننتم نمیخوادت مزخرف لاابالی

سیکیتر ب تویی ک ن شعور داری ن شرف

اگ داشتی ک انقد بدت نمیومد گفتم ترانه علیدوستی پسندم نیس بو سوختگی میادد🤧

اینش دیگ ب تو ربطی نداره لجن

سیکیتر ب تویی ک ن شعور داری ن شرف اگ داشتی ک انقد بدت نمیومد گفتم ترانه علیدوستی پسندم نیس بو سوخ ...

فعلا که قیافه ی اون و امثالش ماتحت تو و امثالتو حسابی سوزونده

نهایتا بتونی گوهشو بخوری

نوش جان

قیافه خودت شبیه آلت خره واسه همین انقد جلز ولز قیافه مردمو میکنی

فاقد شعور و سرشار از عقده ای از تاپیکاتم پیداست گویا مشکل از بچگیات نشات گرفته که میای تو مجازی ملتو فحش میدی و گوه اضافه میخوری

فعلا که قیافه ی اون و امثالش ماتحت تو و امثالتو حسابی سوزونده نهایتا بتونی گوهشو بخوری نوش جان

سکیتیر چقد زشته هم خودت هم اون انقد بیشعوری ک کسی نظر مخالف نظرت میده زورت میاد

نمیخورمت تولیدتون میکنم

لجنم تویی و خاندانت احمق پلشت

گمشو بابا س کوچه ای معلوم نیس از کجا اومدی زرت و پرت میکنی تو اصلا میدونی ننه ات کیه

سکیتیر چقد زشته هم خودت هم اون انقد بیشعوری ک کسی نظر مخالف نظرت میده زورت میاد نمیخورمت تولیدتو ...

فقط بلدی بگی سیکتیر😂😂😂

بچه سال روبیکایی کیری فیس

درتو بذار بابا

دول پرست دوزاری

قیافه خودت شبیه آلت خره واسه همین انقد جلز ولز قیافه مردمو میکنی فاقد شعور و سرشار از عقده ای از تاپ ...

الت خر ک ت باهاش سرو کار داری ۲۴

تو چرا کو.نت میسوزه میگم زشته قیافش ؟

میمالی براش مگ چیزی گیرت میاد

فعلا عقده ای تو هستی ک بحث برا ۳ روز پیش بوده گفتم پسندم نیس هنوز داری میسوزی پماد بدم خدمتت

الت خر ک ت باهاش سرو کار داری ۲۴ تو چرا کو.نت میسوزه میگم زشته قیافش ؟ میمالی براش مگ چیزی گیرت می ...

اره سرو کار دارم که بکنمش تو ک ونت حالت جا بیاد

جن ده دوزاری تو اومدی فحش دادی و امثال خودتو به من نسبت دادی یا من؟ مدام تو تاپیکام گوه میخوردی هی هیچی بهت نمیگفتم تخمی

دنبال اینی یکی دهنتو بگ اد تا ادم شی و حرف دهنتو بفهمی دیگه

توهین که میکنی جوابشم بگیر

فقط بلدی بگی سیکتیر😂😂😂بچه سال روبیکایی کیری فیسدرتو بذار بابا دول پرست دوزاری

🤣 کی ب کی میگه

فعلا ک در تورو گذاشتم خوبم کذاشتم مشخصه ک فشار روت

🤣 کی ب کی میگه فعلا ک در تورو گذاشتم خوبم کذاشتم مشخصه ک فشار روت

فشار روم نیس ولی فشارو میکنم تا ته ماتحتت چاقال

گوه میخوری میای تاپیک من بحث یه تاپیک دیگه رو میای اونجا کش میدی و میگی سیکتیر فک کردی ولت میکنم ؟

پلشت دریده