2777
2789
عنوان

ازدواج مادر

657 بازدید | 48 پست

سلام

من بیشتر تاپیک میخونم ولی یه موضوعی برام پیش اومده نمیدونم چکار کنم گیج شدم واقعا

من ۱۹ سالمه با مادرم دوتایی زندگی میکنیم، از بچگی تنها بود بزرگم کرد مجرد بود دیگه، الان میگه میخواد با یه آقایی ازدواج کنه نمیدونم چکار کنم ، زندگیم همه چی دست مامانمه از این زبر و زرنگا از ایناست خیلی نمیزاره رو حرفش حرف بزنم یعنی زورم نمیرسه ، بقیه جزئیات یکم سختمه بخوام اینجا بگم اتفاقات و حرفایی که زدیم، کسی هست باهام دوست بشه باهم صحبت کنیم بهم بگه چکار کنم یا اصلا کاری میتونم کنم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز میدونم برات سخته پذیرش این موضوع ولی خودتو جای مادرت بزار تنهایی سخته شماهم بزرگ شدی میری سراغ زندگیت مادرت تنها میمونه

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

بعدشم مادرت تا این سن بزرگت کرده زحمتتو کشیده از الان به بعد دوست داره برای خودش زندگی کنه توهم احترام بذار به نظرش و قدردانشم باش که تا حالا ازدواج نکرده

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

خودت دختر خانمی؟خب حقیقا سخته برات اگه مادرت ازدواج کرد خصوصا اگه بخوای باهاشون زندگی کنی ،خدا بدادت برسه من باشم قبول نمیکنم ،اگه ازدواج انجام شد خیلی سرسنگین باش با اون اقاهه حجاب داشته باش پیشش مثل یه غریبه برخورد کن از اتفاقاتی که داره میفته ادم میترسه از همه خصوصا شما جوانی