2777
2789

دیروز سر یه جریانی باباش مثلا تنبیهش کرد و گفت فردا خوراکی مدرسه نداری، جریمه ای!

اخه خیلی دوستداره خوراکیهای شرکتی مث کیک و کاکائو و پفک چیپس ابمیوه و ازین کوفتا ببره مدرسه. میوه و لقمه قبول نداره!

روزی دوتا خوراکی براش میذارم معمولا با یه لقمه،،، امروز به باباش هیچی نگفت باباش ک رفت به من گفت تو پول بده بهم خوراکی بخرم،، گفتم من پول ندارم به بابا میگفتی گفت بابا نمیده جریمم کرده! گفتم خب من برات لقمه میذارم میوه هم الان پرتقال و انار داریم یه پرتقال قاچ کردم انارم دون کردم ریختم تو ظرف براش گذاشتم.کلی غر زد گفتم مامان خیلی از بچه ها هرروز خوراکی نمیارن فقط میوه یا لقمه میارن بهتره سالمتره و...، گفت نخیرم من همیشه هر زنگ دست همه بچه ها خوراکیای جدید میبینم ما 5تا زنگ تفریح داریم تو فقط 2تا خوراکی به من میدی امروزم ک نمیدی همه هرزنگ خوراکی دارن فقط من اینجوریم چون مامان بابای خوبی ندارم... 💔

میدونم بچس اما ازین حرفش و مقایسه کردنش خیلی دلم گرفت

نمیخاستم پول بدم ک حرف باباش بی ارزش شه یا بفهمه میتونه اینجوری باباشو دور بزنه از باباش حساب میبره، رو حرفش حرف نمیزنه اما به من بدبخت زوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها همینن،منم صبحونه میدم شیر یا چای میدم لقمه و میوه میزارم ببره،بعد میگه بچه ها چیزای دیگه میخورن

من واسم مهم نیس چی میگه،چیز سالم میزارم واسش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دل شكستن نداره

دازي ظلم ميكني بهش

مگه هرچي بقيه داشتن اونم بايد داشته باشه

اونم چيزاي مضر

اشتباه كردي گفتي پول ندارم بايد ميگفتي قانون بابا قانون منم هست

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچس خیلی جدی نگیرینش

باید یاد بگیره با حساب کتاب زندگی کنه

شما ولی کار خیلی خوبی کردی که نذاشتی حرف باباش رو زمین بمونه

مامان بابایی که هوای همو داشته باشن اقتدار همدیگرو حفظ کنن،اون خونواده واقعاً خونواده محکمی میشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
نمیدونم چطور مادر پدری برای بچت هستی و به دور از قضاوت میگم حالم از همه والدین که یک چیزی سخت میکنن ...

الان سخت نگيرن بعدا از جامعه ميخورن

گاهي سخت گيري و تربيت لازمه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچس دیگه حرف خاصی نزده الکی حساس شدی لقمه بیشتر میزاشتی که همه زنگ تفریحا بتونه بخوره

چرا انقد راحت میگه مامان بابای خوبی ندارم،، الان تو این سن ک فقط 8سالشه این حرفو میزنه بزرگتر شه قراره چیا بشنویم ازش؟ چرا بچه های الان انقد رو دارن؟