2777
2789
عنوان

دلم از حرف بچم شکست بغض کردم بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 60 پست
لقمه هاشو معمولا برمیگردونه،،نمیخوره

بچه های الان حیگرن میخواد صرفا با حرفاش ترحم بخره و به هدفش برسه یه برادرزاده دارم و میبینم نسل جدید کلا یه چیز دیگن باهوش زرنگ حیله گر

چرا انقد راحت میگه مامان بابای خوبی ندارم،، الان تو این سن ک فقط 8سالشه این حرفو میزنه بزرگتر شه قرا ...

متاسفانه نسل جدید همینن خداروشکر که شما و باباش تلاش میکنین تا تربیت اشتباهی برا بچتون باعث نشه در آینده آسیبی بهش وارد شه و الان بچس متوجه نیس بزرگ شد میبینه پدرومادر ایشون کجا و بقیه کجا ...

از الان اگه یاد بگیره هرچی دلش خواست پدرومادره به فرمانش نیستن ۱۸ سالگی هم زور نمیکنه که حتما باید خونه و ماشبن برام بخرین بچه باید یاد بگیره از چیزایی که داره لذت ببره اگه چیز اضافه میخواد باید تلاش کنه تا تشویقی بگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين حجم خوراكي شركتي برا اين سن خوب نيست بخدا شما تو ذهنته هركي بچش بيشتر خوراكي مغازه ايي ببره پولد ...

من با شما موافقم،، اینی ک گفتی تو ذهن بچمه نه من،،،به من باشه از خدامه میوه و خوراکیای خونگی بدم ببره بادوم زمینی برگه پسته نخودچی کشمش اما اینا رو نمیخاد هزاااار بار میگه خوراکی خوراکی،،، اون 5تا میخاد ببره من کنترل میکنم 2تا میدم دندون سالم براش نمونده بخدا بچه 8ساله چندتا دندون پر کرده تا حالا

ولللی من هنوز خیلی چیزا از بچگیمو یادم نرفته

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

ابتدایین دیگه کلاس دومه

یعنی همه روزی ۵ تا خوراکی میدن به بچه هاشون؟ ورشکسته میشن که 🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه بچگیای خودممنم همیشه حسرت خوراکی داشتم با این که وضعمون خوب بود

بچه من حسرت خوراکی نداره، به این نمیگن حسرت وقتی هرروز میخوره یروز نداشته باشه اینجوری ناراحت بشه و حرف بزنه زیاده خواهیه توقعه حسرت نیس... اینروزا به هر بهونه تو مدرسه جشنه زنگ قرآنا عین جلسه قران خونگیا یکی برا همه خوراکی میبره... بچه منم یکم اغراق کرد مثلا من دلم بسوزه براش وگرنه من میدونم ما منطقه معمولی هستیم، برا همین جشناشون خیلی خانواده ها هزینه نمیدن یعنی ندارن بدن تو این گرونیا واقعا بعد هرروز 5تا خوراکی میدن به بچشون؟؟ بچه من میخاست دلم بسوزه بهش پول بدم

بچه من حسرت خوراکی نداره، به این نمیگن حسرت وقتی هرروز میخوره یروز نداشته باشه اینجوری ناراحت بشه و ...

ماهم نخورده نیستیم خانم محترم

منم روزی 2 تا میبردم ولی بازم دوست داشتم بیشتر بود تو دهنت میگی بچه .بچه اس نمیفهمه

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

سخت گیری که روان تروما ایجاد کنه خود احمقی حماقته تربیت از رفتار والدین میاد نه اینکه بهش زندگی زهر ...

الان بحث سر ابميوه و سالمي و غير سالميش نبودا.

درست بخون تاپيكو

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

متاسفانه نسل جدید همینن خداروشکر که شما و باباش تلاش میکنین تا تربیت اشتباهی برا بچتون باعث نشه در آ ...

دقیقا حرف همسرم همش همینه،،، میگه بچه رو هی به حرفش باشی بزرگتربشه بره تو جامعه سرخورده میشه جامعه مهربون نیست

خودشم کاملا مستقل بوده از نوجوانی،، باباش اینجوری تربیت کرده،،

نمیدونم چطور مادر پدری برای بچت هستی و به دور از قضاوت میگم حالم از همه والدین که یک چیزی سخت میکنن ...

یعنی چی؟ خب تربیت چی میشه؟ بچه رو از بچگی باید تربیت کرد تو هیچ زمینه ای سخت نگیری بزرگ بشه فاجعه میشه ک

بچه های الان حیگرن میخواد صرفا با حرفاش ترحم بخره و به هدفش برسه یه برادرزاده دارم و میبینم نسل جدید ...

اره منم تعجب میکنم از بعضی حرفا و رفتاراشون نسبت به سنشون! ما بچه بودیم اینام بچه ن!

خوب کردی پول ندادی..بدترین چیز اینه که بچه بفهمه مادر و پدر پشت هم نیستندراستش واقعا بچه ها پرتوقع و ...

واقعا چرا؟ عجیب غریب شدن نسل جدید

چرا ما مظلوما پیش بچه هامونم باید مظلوم واقع بشیم؟