2777
2789
عنوان

دلم از حرف بچم شکست بغض کردم بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بعضی پدر مادرا فکر میکنن بچه هرچی خواست باید در اختیارش قرار بدن

در صورتی که این بزرگترین ظلم برای بچس

اینکه بچه رو بیحساب کتاب بار بیاری،خط قرمز براش نذاری حالا نه فقط در زمینه خوردن تو همه زمینهها،این یعنی داری در حق بچت ظلم میکنی

پس نگران حرف بچهات نباش شما کار خوبی کردی

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
الان سخت نگيرن بعدا از جامعه ميخورنگاهي سخت گيري و تربيت لازمه

سخت گیری که روان تروما ایجاد کنه خود احمقی حماقته تربیت از رفتار والدین میاد نه اینکه بهش زندگی زهر مار کنی گاهی دلخوشی همون یک آب میوه کوفت زهرماره

دل شكستن نداره دازي ظلم ميكني بهش مگه هرچي بقيه داشتن اونم بايد داشته باشه اونم چيزاي مضر اشتباه كرد ...

اره افرین عقلم نرسید باید اینو میگفتم نه ک بگم پول ندارم،، البته منظورم پول نقد بود واقعا تو کیفم نبود

چرا ظلم میکنم؟

سخت گیری که روان تروما ایجاد کنه خود احمقی حماقته تربیت از رفتار والدین میاد نه اینکه بهش زندگی زهر ...

کاملا اشتباهه

بچه باید قانع و قدرشناس باشه

و گرنه تو نوجوانی خودش آسیب میبینه

اونوقت دیگه خواستش یه کیک یا آبمیوه نیست

خواسته هاش بزرگتر و غیرمعقول میشن

کاملا اشتباههبچه باید قانع و قدرشناس باشهو گرنه تو نوجوانی خودش آسیب میبینهاونوقت دیگه خواستش یه کیک ...

همون چیزی والدین نیستن اگر مادر پدر قانع قدرشناس بچه باشن چرا همیشه رفتار فرزند از رفتار خودتون دور میدونید

اره افرین عقلم نرسید باید اینو میگفتم نه ک بگم پول ندارم،، البته منظورم پول نقد بود واقعا تو کیفم نب ...

اين حجم خوراكي شركتي برا اين سن خوب نيست بخدا

شما تو ذهنته هركي بچش بيشتر خوراكي مغازه ايي ببره پولدارتر و پدر مادر بهترينه

نه عزيزم دو روز گرسنه بشه روز سوم ميخوره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
کاملا اشتباههبچه باید قانع و قدرشناس باشهو گرنه تو نوجوانی خودش آسیب میبینهاونوقت دیگه خواستش یه کیک ...

دقیقا من همش به همین فکر میکنم بزرگتر بشه میخاد چی بگه چی توقع کنه ازمون

افرین ب مادر بادرکی مثل شما ،همین ک حرفتون یکی باشه ،عالیه و حساب کار دستش میاد

ولی عزیزم هیچوقت نگو من ندارم ،بگو دارم ولی چون بابا اینو گفته نمیتونم برخلاف قانون پیش برم

گشنه بشه مجبوره لقمه بخوره و کم کم ب لقمه خوردن عادت میکنه

این ک میگه 5 زنگ داریم اره درسته قانون اموزش و پرورشه ،ولی لزوما 5بار نمیرن بیرون

دوبارشو میرن حیاط ،بافی رو معلما موظف هستن ده دقیقه زنگ تفریح سرکلاس بهشون اجازه تغذیه بدن تاسر هم بشه 5زنگ

بخاطر حرفشم خودتو ناراحت نکن ،ولی بعدا درقالب یه داستان ک خودت صلاح میدونی از خودت یه چیزی سر هم کن ک بفهمه کار اشتباهی کرده

سخت گیری که روان تروما ایجاد کنه خود احمقی حماقته تربیت از رفتار والدین میاد نه اینکه بهش زندگی زهر ...

خودت داري ميگي گاهي

نه هر روز يعني

بچه استاتر حداقل دو ماه تمام رو برده يك روز نبره هيچي نميشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚