2777
2789

چرا فکر میکنید این ورزشا قدو بلند میکنن؟! تا وقتی ژنتیک نباشه محاله بشه بلندتر شین

ورزش و تغذیه فقط کمک میکنه به حداکثر ژنتیکیتون برسین بعدشم شما از کجا میدونید نرسیدیم ک فکر میکنید ورزش کنید تاثیرگذاره؟!

اگه میبینید والیبالیستا و بسکتبالیستا بلندن بخاطر اینه ک اونا ژنتیکشون بلند بوده ورزشم نمیکردن بلند میشدن و چون این رشته های ورزشی ب قد بلند نیاز داره قدبلندا میان این رشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرش باعث افزایش هورمون رشد میشه و اگه تو سن رشد باشی تاثیر داره من خودم قدم بلند شد با بسکتبال

دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

قد یه صفت وابسته به محیطه

کسایی که ژنتیک خوندن میدونن قد جز اون دسته از صفاته که به تغذیه و ورزش به میزان زیادی بستگی داره

امروز ۹ شهریور ۱۴۰۴ شروع کردم برای کنکور تجربی ۱۴۰۵ با هدف پزشکی و رتبه زیر ۸۰۰ منطقه ۳ سال دیگه این موقع ایشالا تاپیک قبولیمو میزارمhttps://t.me/ SWz6_deBLH5jZGQ0

بابا تاثیر دارهمن مامانم ۱۵۰ هست قدشبابام ۱۷۰ من شدم ۱۶۷ باز قدم از مامان بابام بلند تر شد دیگه

من مامانم 155 بابام 170

خودم بدون یک روز والیبال بسکتبال کار کردن شدم 170

ژن فقط پدر مادر نیست ک

خیلی کم

ببین اون ژنتیکی که میگی چجوری تشکیل شده؟ با جهش های ژن در اثر اب و هوا، تغذیه، فعالیت ها، نوع زندگی در سالیان سال

نمیشه راجع به ژنتیک نظر قطعی داد، شاید یه نفر ژن نهفته داشته باشه که با ورزش کردن فعال بشه

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

شما نمیرفتی هم قد میکشیدیمن کلی درس خوندم علمشو دارم ک میگم

اگه علمشو داشتی میدونستی قد خیلی به ورزشو تغذیه ربط داره

امروز ۹ شهریور ۱۴۰۴ شروع کردم برای کنکور تجربی ۱۴۰۵ با هدف پزشکی و رتبه زیر ۸۰۰ منطقه ۳ سال دیگه این موقع ایشالا تاپیک قبولیمو میزارمhttps://t.me/ SWz6_deBLH5jZGQ0