2777
2789
عنوان

والیبال بسکتبال قدو بلند نمیکنه😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 33 پست
من مامانم 155 بابام 170خودم بدون یک روز والیبال بسکتبال کار کردن شدم 170ژن فقط پدر مادر نیست ک

خب منم 170 ام چندان بلند نیست که

متوسطه

هرچند اینجا بلند حساب میشه

و ژنتیکشم داشتم اما نمیتونیم تجربه خودمون و به کل جامعه تعمیم بدیم

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

ببین اون ژنتیکی که میگی چجوری تشکیل شده؟ با جهش های ژن در اثر اب و هوا، تغذیه، فعالیت ها، نوع زندگی ...

مورد دوم صحبتمون ک یه نظریه است باید ثابت بشه ولی احسنت زن فقط پدر مادر نیست

تا 5 نسل قبل ک میشه 32 نفر در ژنتیک موثرند و امکان داره ی ژنی در پدر مادر بیان نشده باشه و در من بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم 170 ام چندان بلند نیست که متوسطه هرچند اینجا بلند حساب میشه و ژنتیکشم داشتم اما نمیتونیم تجرب ...

خب نگفتم ک بلنده

میگم مثال نقضش که هست نمیشه گفت با ورزش ببند شده

تو خونواده خود من همه بالای ۱۷۰ قدشونه حتی ابجیام

ولی من ۱۶۱ چون یه مدت طولانی افسرده بودم و سوتغذیه داشتم و همین باعث شد تو همین اندازه بمونم و دیگه رشد نکنم

امروز ۹ شهریور ۱۴۰۴ شروع کردم برای کنکور تجربی ۱۴۰۵ با هدف پزشکی و رتبه زیر ۸۰۰ منطقه ۳ سال دیگه این موقع ایشالا تاپیک قبولیمو میزارمhttps://t.me/ SWz6_deBLH5jZGQ0

بله ما برا داداشم رفتیم دکتر مامانم گفت 2 ساله میره بسکتبال دکتره خندید گفت اینا هیچ ربطی نداره تنها ورزشی که برا قد خوبه ورزش های کششی مخصوص خودش هست اونم قبل از بلوغ

بعدش میگفت این آمپول هایی که برای افزایش قد میزنن رو اصلا انجام ندین بسیار سرطان زاست

هر دکتری بهت دارو داد یا آمپول ازش فرار کنین قد فقط به ژنتیک ربط داره و حالا مقداریش هم به تغذیه ورزش های مخصوص افزایش قد

مورد دوم صحبتمون ک یه نظریه است باید ثابت بشه ولی احسنت زن فقط پدر مادر نیست تا 5 نسل قبل ک میشه 32 ...

نظریه خودش فرضیه ایه که ثابت شده، چطور نظریست ولی ثابت نشده؟ اگه منطورتون این باشه که فرضیست پس قوی ترین فرضیست چون خیلی منطقیه، مثلا چشم افراد شرق اسیا بادومیه بخاطر هوا و گرد و غباری که در قدیم وجود داشته و اثر فرگشت اتفاق افتاده براشون

اب و هوا حتی روی خلق و خو هم تاثیر داره

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

قد یه صفت وابسته به محیطه کسایی که ژنتیک خوندن میدونن قد جز اون دسته از صفاته که به تغذیه و ورزش به ...

بله ولی ژن یکی باشه نهایتا 180 آیا محیط میتونه قدشو بکنه 185؟! خیر

تاثیر داره خیلیی ورزش ها تاثیر بسیار زیادی دارن توی رشد قد توی سنین رشد اگه فرد تغدیه و ساعت خواب و ورزش رو کنار هم رعایت کنه توی سنین رشد روی رشد قدش تاثیر به شدت زیادی میزاره

نظریه خودش فرضیه ایه که ثابت شده، چطور نظریست ولی ثابت نشده؟ اگه منطورتون این باشه که فرضیست پس قوی ...

بله ولی در نسل های آینده و طی چندین سال حتی سالهای خیلی زیادی

مثل کروموزوم y که میگن قبلا x بوده بعد حذف شده یه سری ژناش

آخه ما قد بلند نداریم اصلا یدونه زن داییم هست یعنی به اون رفتم😂

5 نسل قبلتون تو ژنتیک تاثیر داره

ینی پدر پدر پدر پدر پدرت

اینجوری حساب کنی میشه 32 نفر

شما اصلا اونارو ندیدی