2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق میدم بهت از رودوست داشتنت بوده تو واقعی بودی دوسداشتنت دلی بود اون لیاقت تورونداشت

واقعا لیاقت نداشت و من واقعا عاشقش بودم همیشه میگفتم عشق چرته امکان نداره من رو مرزام پا بذارم اما با اومدن این همه چی تغییر کرد برام واقعا عاشق بودم

تمام مردها تمامشونا ریششون یکیه ازخود خوبش تابدبدشهیچ وقت به هیچکس اونقد دل نبند و وابسته نشوتو اگه ...

اره درست میگی من واقعا بخاطرش همه کار کردم ولی اون واقعا ندید و با پررویی تمام طلبکارانه رفت انگار نه انگار اونیکه چیزی از دست داده من بودم اونم به اعتماد حرفاش....واقعا از خودم بدم اومده

اره درست میگی من واقعا بخاطرش همه کار کردم ولی اون واقعا ندید و با پررویی تمام طلبکارانه رفت انگار ن ...

پس گور باباش کرده بهش فکرنکن خودتو سرگرم کن برو بیرون برات مهم نباشه

چرا برای یکی بسوزی که براش مهم نیستی؟

به کارای که درحقت کردبه بدیاش فکرکن خجالت میکشی که به خاطرش ناراحتی پاشو به خودت وزندگیت برس

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

اگه با یه پسر نامحرم ارتباط داشتی

توبه کن

نگا نکن زمانه رو ک خیلیا ارتباط دارن

کلام خدای عزیز برا همه زمانهاست

وقتی میگه حد رو رعایت کنین، باید رعایت بشه

حالا ک ارتباطت رو تموم کردی پس ب خدا پناه ببر و به خدا نزدیک شو و توبه کن

قطعا خواست خدا بوده ک تموم بشه

و حالا تاپیک بزنی

و یکی بیاد بگه توبه کن..... با خدا دردودل کن و از خدا بخواه گذشته ت رو ببخشه و به راه راست هدایت بشی

اهدنا الصراط المستقیم

به شهدا متوسل شو

امروز شهادت امام هادی

به امام هادی متوسل شو

التماسدعا عزیزم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

اینکه اون رفته یا تو چیزی رو عوض نمیکنه .عشق رفته رفته کمرنگ میشه اما هیچ وقت تماما از بین نمیره .به نظرم برو باشگاه و ساعتها تمرین کن و موسیقی گوش بده خیلی تاثیر داره

چرا برای اونا اینطوری نیست؟ ما واقعا عاشق هم بودیم اما هم سن بودن کارو خراب کرد اون اماده مسئولیت نب ...

فقط از طرف شما قوی بود نه ایشون اینو بپذیری راحت تر رد میشی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش