2777
2789
میترسم جایگزینم بیاداونم یجور خراب کنه حالمو

خب اره معمولا کیس یعدی انتخاب خوبی نیست جون شرایط،روحیت طوری نیست ک درست انتخاب کنی.ولی کمک میکنه قبلی رو فراموش کنی

و تا ۲،۳ مورد باید تو چرخه ی جایگزین باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با یه پسر نامحرم ارتباط داشتیتوبه کننگا نکن زمانه رو ک خیلیا ارتباط دارنکلام خدای عزیز برا همه ز ...

ممنونم ازت اره واقعا من اهلش نبودم و این کار اشتباه ترین کار بود که کردم از خودم بدم میاد حس میکنم الوده ام با اینکه بقول شما این چیزا عادیه ولی برای من عادی نبود.... .

تو چیکار کردی فراموش کردی؟

انقدر یه رابطه مریضو کش دادم و انقدر وایسادم و اذیتم کرد تا خودم کم آوردم

و فهمیدم این آدم من نیست

این باعث شدم جدا بشم.

و چیزی که باعث شد دیگه برنگردم این بود که مقاومت کردم تا زمان بگذره، اون ماه های اول جدایی هربار فکرش اومد به سرم منطقی برای خودم توضیح دادم که چیشد که به اینجا رسید، از اول مرور کردم حتی شروع میکردم از اول نوشتن که چیشد که این شد... توی اون نوشتنا یادم میومد که چه عذابی کشیدم و همه این دلتنگیا یه مکانیسم گول زنک دفاعی از سمت مغزمه که نباید گولشو بخورم.

به زمان اعتماد کن، خیلی چیزارو تغییر میده، سرد میکنه.

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

انقدر یه رابطه مریضو کش دادم و انقدر وایسادم و اذیتم کرد تا خودم کم آوردم و فهمیدم این آدم من نیستای ...

منم شاید اشتباهم همین بود خیلی زنگ خطرارو میدیدم ولی به هوای عشق همش میگفتم طبیعیه همونموقع اگه تموم میشد عذابش برام کمتر بود چیزی ام از دست نداده بودم

ممنونم ازت اره واقعا من اهلش نبودم و این کار اشتباه ترین کار بود که کردم از خودم بدم میاد حس میکنم ا ...

عزمزمی

متاسفانه این زمانه 《عادی سازی》 می کنن

وگرنه اصلا چیزای 《عادی》 نیستن این چیزا

به قلب مهربونت رجوع کن و از خدا بخواه مراقبت باشه به آلودگیهای آخرالزمان گرفتار نشی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

واقعا اشتباه کردم خیلی پشیمونم هرروز توی نماز از خدا میخوام منو ببخشه شاید این حال بدم تاوان اشتباهی ...

عزیزم اشکال نداره آدم ها خطا میکنن توبه کن و از خداوند بخونه دلت رو آروم کنه و بیخیال اون شخص بشی...و هیچ وقت هم با نامحرم نرو چون ...

عزیزم اشکال نداره آدم ها خطا میکنن توبه کن و از خداوند بخونه دلت رو آروم کنه و بیخیال اون شخص بشی... ...

واقعا اسیبی دیدم هم روحی هم جسمی که تا اخر عمرم فراموش نمیکنم

من خودم تجربه اش کردم برای من به وجود نیومد فقط حواسم پرت شد و آروم شدمحتی به جدیده گفتم که شکست عشق ...

شما خیلی قوی بودی کاش همه بتونن مثه شما باشند. من خودم آدم احساسی هستم و زود وابسته میشم متاسفانه.

اگه با یه پسر نامحرم ارتباط داشتیتوبه کننگا نکن زمانه رو ک خیلیا ارتباط دارنکلام خدای عزیز برا همه ز ...

این حرف هایی ک میزنی نمیدونم چرت باشه یا راست

از این چیزها برا هممون گفتن

من یه عمر پااک زندگی کردم پااکاااا

با ی پسر حتی در حد چت یا تلفن دوست نبودم = یه عمر تنهایی نصیب و قسمتم شد ، موندم با ی روحیه داغون

اون خدایی ک اینا رو گفته جایگزین پاک بودن من چی بهم داد؟؟؟؟

چه جوری جبرانش و کرد؟