پاک بودن و پاک موندن کار آسونی نیست
شما طبق چیزی ک گفتین، قطعا سختی زیادی تحمل کردین
این سختی موقعی لذتش چشیده میشه که همزمان باهاش، نیت الهی هم کنیم
مثلا موقع رعایت پوشش و ارتباط بانامحرم و لغزش ها، بگیم خدای عزیز، بخاطر اینکه دستوراتت رو اجرا کنم، دارم خودمو کنترل می کنم
در خلوت خودمون و روس سجاده باز خداروشکر کنیم ک اهل رعایتیم، کمترینش تو این دنیا، اینه که آرامش میگیریم
و خود آرامش، چیز کمی نیست!!!!
خواهرعزیزم درضمن درسته رعایت دستورات خداوند، درسته اثرات بسیار زیاد دنیایی داره، اما نباید منتظر بود جواب صددرصد کارهای خوبمون رو توی دنیا ببینیم.
یه لحظه فکر کن ک خدای نکرده اهل رعایت نبودین، چقدر آرامشت ب هم میریخت و چقد درگیر عشق ها زودگذر و ارتباطات ناسرانجام و شکست های عمیق میبودی؟
فقط لذات آنی افراد رو نباید نگاه کنیم که میان و از عشق های چندسالشون میگن! داخل همین سایت، نگا کن چقدرررررر دارن میگن ک با شکست روبرو شدن.
عزیزدلم، رعایت کردن اگر با نیت الهی نباشه، تلخ برا آدم تموم میشه....شما ک اهل رعایت هستین، پس نیتتون رو هم الهی کنین و به خدا نزدیک بشین که آرامشه رو تحویل بگیرین از خداوند
درضمن یه چیز کلیدی: حضرت زهرا.... با حضرت زهرا تو زندگی روزانه مانوس بشین و تو دلتون همیشه باهاش حرف بزنین، سلام بدین، کلید گشایش میاد تو دستتون.... کلا موقع کار کردن استراحت کردن راه رفتن و.... مدام با حضرت حرف بزنین..... ثمره ش رو سریعا میبینین