2777
2789
گاهی هم ممکنه خانم بچه و شوهرش رو دوست داشته باشه ولی چن باری تفریحی اشتباه کنه و بعد پشیمون بشه💔🥺 ...

اره بهرحال شیطنته دیگه پیش می یاد مردا میرن باشگاه می یان بیرون 🤧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی هم ممکنه خانم بچه و شوهرش رو دوست داشته باشه ولی چن باری تفریحی اشتباه کنه و بعد پشیمون بشه💔🥺 ...

مهم اینه مرد خونه اونه از اون بچه دارع اینا هر شب یکی ان ولی اون همیشگیه

ن لزوما اینطور نیست خیلی از مردا اهل این برنامه ها نیستن خیلیا دیگه بعد یکی دوبار شیطنت کلا گذاشتنش ...

همه مردای خیانت کار کثافت خالصن وکسی نمی تونه اینو انکار کنه چه زن چه مرد وقتی یکی انتخاب می کنه باید اونقدر عاشق باشه چسم رو همه ببنده و حیانتکار فرقی نداره زن مرد هر دو حروم. زاده ان

مهم اینه مرد خونه اونه از اون بچه دارع اینا هر شب یکی ان ولی اون همیشگیه

آ باریکلا آره فرمون زندگی و قلب اون زن در واقع برا شوهرشه بیرون یه گولی خورده حالا آقا باید بخاطر بچه تحمل کنه چون بخاد جدا بشه بچه رو ازش میگیرم💔🥹الهی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
اگه مردی زنشو دوست داشته باشه هرگز به یه نفر دیگه حتی نمیتونه فکر کنه چه برسه به اینکه بخواد خیانت ب ...

شاید لازمه راجع ب آناتومی و روحیه ی آقایون اطلاعات بیشتری بدست بیارم

این ترجمه ی شما بر اساس روحیه ی خانمانه س آقایان کاملا متفاوتن

ممکنه یه مرد زنش رو صد درصد در بالترین حدس دوس داشته باشه اما بازم چشش دنبال یکی دیگه باشه

فقط بخاطر شیطنت ج...

و حاضر هم نیست یه تار مو از سر زن کم بشه و یه تار موشو هم ب صدتای دیگه نده

مسائل ج...مرد از مسائل عاطفی و قلبیش کاملا جدا از همه

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

حالا یه تاپیک بزنی همینارو بنویسی مردا میریزن هرچی از دهنشون درمیاد میگن بخدا

عزیزم مردا هر چقدر ازن زن خیانت کار متنفرن ما هم از مرد خیانکار در کل کسی که یکم درک و جدان داشته باشه از خیانت دفاع نمی کنه