2777
2789
حالا یه تاپیک بزنی همینارو بنویسی مردا میریزن هرچی از دهنشون درمیاد میگن بخدا

گوه میخورن

مگه جز ادمیزادن؟شما به واق واق سگ ناراحت میشی؟نه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین برچسب ها زده شده روی زن مردا وقیح شدن به نظرم حیا عفت و.. زن به شوهرش بستگی داره

ن مخالفم زن دیدم مردش بد میپریده و گفته منکه آفتاب پرست نیستم با اشتباهات بقیه هی رنگ عوض کنم

زنه از خانواده ی با اصالت بوده و زندگیشو درست مدیریت کرد

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

ن مخالفم زن دیدم مردش بد میپریده و گفته منکه آفتاب پرست نیستم با اشتباهات بقیه هی رنگ عوض کنم زنه ا ...

مرده پس ببین چ بی اصل و نسب و بی ریشه بوده ب این زن نازنین خیانت کرده ولی این زن قطعا ب علتی که خودش میدونه با این حرفا قلب شکسته خودش و کثافط کاری شوهرش رو لاپوشونی کرده چون نمیتوانسته جدا بشه مثل اشغال بندازتش دور

همه مردای خیانت کار کثافت خالصن وکسی نمی تونه اینو انکار کنه چه زن چه مرد وقتی یکی انتخاب می کنه بای ...

اینم یه طرز فکره

اما نگاه جامعه شناسی و روانشناسی مرد ها در غالب جنس نر برداشت دیگه ای دارن

ذات مرد تعدد خواه

و ذات زن تک خواه هست

ذات زن مهربونه وگرنه هیچ مردی بعد خیانت زنش بخاطر بچه هاش نمی مونه

نه اینطور نیس

خیلی مردها رو هم دیدم چشم پوشی کردن به خاطر ابرو و بچه هاشون

عزیزم متاسفانه مثل قدیم نیس هستن بعضی زنها که خیانت میکنن

بدترش اینه بچه بزرگ دارن دختراشون تایپک میزنن مادرم داره به پدرم خیانت میکنه

اینم یه طرز فکره اما نگاه جامعه شناسی و روانشناسی مرد ها در غالب جنس نر برداشت دیگه ای دارنذات مر ...

گوه خوردن تعدد خواهن

این مزخرف روکدوم خری بلغور کرده؟؟

اینا مرد نیستن نر هستن که کل افسارشون دست زیر شکمشونه و برای جفت گیری نیاز به تنوع دارن وگرنه مررررررد واقعی تک خواه و تک پره و وفادار لطفاً اسم مرد هارو لکه دار نکنید

تعدد خواهن بتمرگن ور دل ننشون انقد تعدد بخوان تا جونشون بیاد بالا مث سگ بمیرن نه که دختر پاک مردم رو بدبخت کنن

مرده پس ببین چ بی اصل و نسب و بی ریشه بوده ب این زن نازنین خیانت کرده ولی این زن قطعا ب علتی که خودش ...

نمیدونم اما بنظر میرسید ایشون راحت با این مسئله کنار اومد

شاید م حرف شما درست باشه اما خانمه شرایط معمولی طلاق رو داشت

خانمه دکتره و وضع مالیش بد نیس

نه اینطور نیس خیلی مردها رو هم دیدم چشم پوشی کردن به خاطر ابرو و بچه هاشون عزیزم متاسفانه مثل قدیم ن ...

بازم به گرد پای مردان نمیرسن تو کثیفی

من کارشون رو توجیح نمیکنم خیانت در هر نوع قالب و شرایطی اشتباه و کثیفه جنسیت هم نداره ولی آنقدر به خانم ها گارد نگیرید همیشه شعبون یکبارم رمضون آقایون که تفریحشونه خیانت و خودشون و جامعه هم توجیحشون میکنه پس بزار بفهمن و بچشن طعم تلخ خیانت رو

نمیدونم اما بنظر میرسید ایشون راحت با این مسئله کنار اومد شاید م حرف شما درست باشه اما خانمه شرایط ...

فقط مالی نیست

آنقدر دلایل وجود داره که تا صبح میتونم اسم ببرم

بیخیال