2777
2789
شاید لازمه راجع ب آناتومی و روحیه ی آقایون اطلاعات بیشتری بدست بیارم این ترجمه ی شما بر اساس روحیه ی ...

@niniyar

ترویج خیانت و تبعیض جنسیتی

لطفا رسیدگی بشه

با تشکر و احترام🙏

I will always love you❤️💖💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن لزوما اینطور نیست خیلی از مردا اهل این برنامه ها نیستن خیلیا دیگه بعد یکی دوبار شیطنت کلا گذاشتنش ...

اسم هرزگی و شیطنت میزاری🤣؟؟؟

هر مردی این کارو کنه هرزه و خرابه!!!و اصلا قابل بخشش و جبران نیس

🕳

توجیه نکنید خیانت دلیل نداره چه زن چه مرد یعنی چی آقایون بچشم طعمش رو؟!!!!!!!!برا انتقام از همسر یع ...

خیر توجیح نکردم برو از اول بخون متن رو خودمم گفتم توجیح نداره خیانت در هیچ قالبی

میگی آقا و خانم نداره ولی برا خانما جبهه گرفتی

این همه ک برا خیانت خانوم ها جبهه گرفتید نصفش رو هم برا آقایون بگیرید که با اسم ذات تنوع طلب داشتن هر گوهی دلشون میخواد نخورن

اون آقا اون بالا با اسم تنوع طلبی و تعدد خواهی خیانت آقایون رو توجیح کرد چرا ریپلای نکردی؟. لابد موافقی دیگ مث ۹۰ درصد جامعه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
خیر توجیح نکردم برو از اول بخون متن رو خودمم گفتم توجیح نداره خیانت در هیچ قالبیمیگی آقا و خانم ندار ...

من با چت اون آقا با شما چی کار دارم ؟!

نظر من اینه

زن و مردی که خیانت میکنن کارشون توجیه نداره