2777
2789
خیلی هاشون احساسی تصمیم گرفتن و بعد طلاق پشیمون هستن تو همین سایت دیدم خیلی خیلی سخته خیانت دیدن ولی ...

ذات زن مهربونه وگرنه هیچ مردی بعد خیانت زنش بخاطر بچه هاش نمی مونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ مرد جبران کنه و دیگ خلاف نکنه اره میبخشم ولی با التماس های فراوان ولی باید جبران کنه مثلا نبخشم و ...

جبران داره اصلا؟با پول و زدن خونه و ماشین به نام خانوم و .. جبران میشه یا ابراز علاقه ی خیلی زیاد؟منکه فک نمیکنم داشته باشه

گاهی ممکنه مردی زن و زندگیشو دوس داره اما یکی دوبار اشتباه کنه و بعدش پشیمون بشه و دیگه تکرار نکنه ...

گاهی هم ممکنه خانم بچه و شوهرش رو دوست داشته باشه ولی چن باری تفریحی اشتباه کنه و بعد پشیمون بشه💔🥺و تکرار نکنه

اینجاهم جااااا داره آقا گذشت کنه بلاخره خب زنه تنوع طلبه شاید مرد بهش خوب نرسیده اینم لغزش کرده آقا باید برا حفظ آبرو و زندگی و بچش ببخشه🥹

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
گاهی ممکنه مردی زن و زندگیشو دوس داره اما یکی دوبار اشتباه کنه و بعدش پشیمون بشه و دیگه تکرار نکنه ...

اگه مردی زنشو دوست داشته باشه هرگز به یه نفر دیگه حتی نمیتونه فکر کنه چه برسه به اینکه بخواد خیانت بکنه.اگه مرد یا زنی داره خیانت میکنه شریک خودش عملا براش تموم شدست که با یه نفر دیگه تصمیم گرفته خوشحال باشه.لطفا اینچیزارو عادی سازی نکنید.خیانت هیچ توجیهی نداره

بستگی به آدمش داره بنظرم نه چون زن و مرد باهم فرق دارن زنا عاقل تر و با حیا ترن و مسئولیتشون بیشتره

همین برچسب ها زده شده روی زن مردا وقیح شدن به نظرم حیا عفت و.. زن به شوهرش بستگی داره

اونی که طعم خیانتو بچشه دیگه مثل یه معتاده هرچقدم ترک بکنه باز میره سمتش.

ن لزوما اینطور نیست خیلی از مردا اهل این برنامه ها نیستن

خیلیا دیگه بعد یکی دوبار شیطنت کلا گذاشتنش کنار

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

فامیل ما همه چیشو زد به نام زنش بازم خیانت کرد

مار هرچی دوست بندازه باززززم ماره

ما ترک ها ضرب و المثل خوبی داریم

میگیم سگ اگه سگ بودن یادش بره ولگردی از سرش نمیوفته

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍