2777
2789
عنوان

نگاهی به زندگی امام هادی 🕊📚✨🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 43 پست

«النّاسُ فِى الدُّنْیا بِالاْ مْوالِ وَ فِى الاَّْخِرَةِ بِالاْعْمالِ»

مردم در دنیا با اموالشان [شناخته میشوند] و در آخرت با اعمالشان.

گرچه یاران فارغند از یاد من.... از من ایشان را هزاران یاد باد

عزیزان بیایید تا فردا شب، هرکدوممون حداقل ۱۰۰ صلوات هدیه کنیم به آقا امام هادی(ع).اگه تقسیم کنیم بعد ...

منم می خواستم پیشنهاد بدم عزیزم 😍

مرسی بابت تاپیک قشنگت کلی حالم خوب شد با خوندنش ❤️

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می خواستم پیشنهاد بدم عزیزم 😍مرسی بابت تاپیک قشنگت کلی حالم خوب شد با خوندنش ❤️

خداروشکر عزیزم واقعا یاد اهل بیت حال ادم و خوب میکنه❤

ممنونم از حضورتون 🥰🥰🌹

خداروشکر عزیزم واقعا یاد اهل بیت حال ادم و خوب میکنه❤ممنونم از حضورتون 🥰🥰🌹

زنده باشی دوست خوبم ❤️

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

و اَبْقـُوا النِّعـَمَ بِحُسْنِ مُجـاوَرَتِها وَالْتَمِسوُا الزِيّادَةَ فيها بِالشُّكرِ عَلَيها.

نعمتها را با برخـورد درست، باقى نـگه داريـد و با شكر نعمتها اسباب فزونى آنها را فراهم آوريد. (استفاده درست از نعمت سبب دوام آن و شـكر نعمت سبب فـزونى آن است)

اَلْمُـصيبَـةُ لِلصّـابِرِ واحِـدَةٌ ولِلْـجـازِعِ اثْنتـانِ.

مصيبت براى كسى كه صبر مى كند، يـك مشـكل بيش نيـست، ولى براى كسى كه بى تابى مى كند، دوتاست.

اُذكُرْ حَسَراتِ التَّفريطِ تَأخُذْ بِتَقديمِ الحَزمِ.

حسرت هاى كوتاهى كردن [در كارها و اعمال ]را به ياد آور، تا احتياط و دورانديشى در پيش گيرى.

مِن الخَيرِ فاعِلُهُ ، وأجمَلُ مِن الجَميلِ قائلُهُ، وأرجَحُ مِن العِلمِ حامِلُهُ . [ بحار الأنوار : 78/370/4 . ]

از خوبى بهتر، كسى است كه خوبى مى كند و از زيبايى زيباتر، كسى است كه زيبا مى گويد، و از علم برتر كسى است كه دارنده آن است.

امام هادى عليه السلام خطاب به كسى كه در ستايش از ايشان زياده روى كرده بود،

فرمود: از اين عمل بپرهيز و به كار خودت بپرداز، كه تملّق زياد سبب بدگمانى است و اگر اطمينان برادر مؤمنت از تو سلب شد، تملّق گويى را رها كن و حسن نيّت نشان ده.

امام هادی علیه السلام در نهی بحث و جدلهای روزمره فرمودند:

مجادله كردن، دوستى ديرينه را از بين مى برد و پيوند استوار را از هم مى گسلد و كمترين چيزى كه در مجادله هست، چيره جويى است و چيره جويى، خود عامل اصلى قطع رابطه مى باشد.

امام هادى عليه السلام : از امام جواد عليه السلام سؤال شد به نظر شما چرا مسلمانان مرگ را ناخوش دارند؟ حضرت فرمود :

زيرا مردم مرگ را نمى شناسند

و از اين رو آن را ناخوش مى دارند؛

در صورتى كه اگر مرگ را مى شناختند و از اولياى خداوند عزّ و جلّ بودند،

بى گمان آن را دوست مى داشتند

و مى فهميدند كه آخرت براى آنها بهتر از دنياست.

حضرت سپس فرمود : اى اباعبد اللّه ! به چه دليل كودك و ديوانه از خوردن دارو كه بدنشان را سالم مى كند و دردشان را برطرف مى سازد خوددارى مى ورزند؟

عرض كرد : چون سودمندى دارو را نمى دانند.

حضرت فرمود : سوگند به آنكه محمّد را به حق پيامبر كرد، هر كس خودش را براى مرگ چنان كه بايد و شايد آماده گرداند، سودمندى مرگ براى او بيشتر از سودمندى اين دارو براى اين شخص تحت درمان است. بدان كه اگر مردم مى دانستند مرگ به چه نعمتى مى انجامد، بى گمان بيشتر از خردمند دورانديشى كه براى برطرف كردن بيمارى ها و كسب سلامتى ها در پى داروست، مرگ را مى طلبيدند و دوستش مى داشتند.