2777
2789
عنوان

آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد

126 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ..کسانی که دانشگاه آزاد درس میخونن میتونن لطفا یکم راهنماییم کنن..

من 23سالمه اخیرا از بزرگسالان دیپلمم گرفتم میخوام آزاد بخونم ..به نظرتون ارزشش داره رشته ی آموزش ابتدایی؟

آینده ی شغلی داره ؟ ..

میتونی آزمون استخدامی شرکت کنی وقتی فارغالتحصیل شدی

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کنکور فرهنگیان شرکت نمیکنی ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

واقعا فک میکنی نداره تو که اطلاعی نداری چرا میخوای بخونی در آینده معلم میشی خواهر من

من عاشق معلمیم ولی شرایط اینکه برای فرهنگیان بخونم نداشتم الآنم حوصلشو ندارم ..بعد میگن آزمون استخدامی هم کلا پارتی بازیه برا همین موندم چه کنم

میتونی آزمون استخدامی شرکت کنی وقتی فارغالتحصیل شدی

آره ولی میگن کلا پارتی بازیه ..برا همین پرسیدم گفتم اگه تلاش کنم بنظرتون میشه یا رشته ی بدرد نخوریه

صادقانه بگم نه اموزش ابتدایی الان دیگه بازار کار نداره چون از همه رشته ها میتونن استخدامی شرکت کنن و شما تا 4 سال اینده معلوم نیست دیگه استخدامی باشه یا نه . یک رشته دیگه که میدونی بازار کار مستقلی داره بخون . رشته ای که جدا از ازمون استخدامی جاهای مختلف براش کار باشه .

کار اموزش ابتدایی فقط مدرست

صادقانه بگم نه اموزش ابتدایی الان دیگه بازار کار نداره چون از همه رشته ها میتونن استخدامی شرکت کنن و ...

عمران فکر کنم کاردانی ناپیوسته داره

بنظرتون اون خوبه ؟؟

میتونین یکم راهنماییم کنین کدوم رشته بهتره ؟؟

بستگی به روحیه خودتون داره . مثلا حسابداری رشته خوبیه ولی خب اگر ریاضیتون خوب نباشه وعلاقه نداشته باشید خب از پسش بر نمیاد .

و اینکه بازار کارش برای سال های اینده .

میتونید از یک مشاور که کارش انتخاب رشته هست کمک بگیرید