2777
2789
عنوان

شلخته‌م شدید

611 بازدید | 45 پست

خانوما من عقدم و خییلی هم شلخته‌م... اصلا حوصله مرتب کردن ندارم ... چی بشه رو مود خودم باشم بلند شم یه جا رو مرتب کنم ... از لحاظ ظاهری کاملا مرتب و شیک و اتو کشیده ولی امان از اتاقم... تو کمدم ، میز آرایشم و .... وای ک نگم براتون .... 

میخوام بدونم از بین شما کسی بوده ک مجردیش خیلی شلخته بوده ولی ازدواج کرده رفته سر خونه زندگیش مرتب شده باشه و خونشو مرتب نگه داره؟؟ 

چکار کنم از شلختگی در بیام .... دیروز پدر شوهرم و مادرشوهرم سر زده اومدن ایبیییینقدر شلخته بود دور و برم ک از خجالت مردم الکی خودمو زدم ب دل‌درد ک یعنی نتونستم مرتب کنم.... کسی بوده مجردی شلخته ولی بعد عروسی خونه خوش مرتب نگه داره؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

منم همینم

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم همینم

متاهلی؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
متاهلی؟

بله

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

خوب عزیزم بعضیهانمی دونن نظم چیه وهمین جورزندگی می کنن ولی شماکه می دونی یه برنامه بزاربرای نظافت فرداپس فردلالگوی بچه هات یه مادرمنطم باشه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

من قبل ازدواجم اعتقادی ب جمع کردن اتاقم نداشتم

دوس داشتم همه چیز دم دست باشع دلم نمیخاس هرچی شر جای خودش باشه

اما ب محض ازدواج مگس نمیزاشتم تو اتاق پر بزنه تا اینحد

اصلاح کن خودتو قبل اینکه کسی بخاد بهت تذکر بده

منم تمیزم ولی نامرتب انگار حال میکنم اينجوري همه چی سر دستمه😂

منم همینجور تمیزم ... لباس کثیف باشه سریع میشورم ظرف کثیف میشورم حمام رو یک روز در میون میرم ولییی مرتب نمیکنم!!! جالب اینجاست ک وقتی مرتب میکنم وسایلو گم میکنم ولی وقتی شلوغ پلوغه تما وسایلا میدونم کجاست و پیداشون میکنم

خوب عزیزم بعضیهانمی دونن نظم چیه وهمین جورزندگی می کنن ولی شماکه می دونی یه برنامه بزاربرای نظافت فر ...

متاسفانه راستشو بخواید من مامانمم زیاد نظم نداره از بیرون میاد لباسو در میاره میندازه همون تو هال و میره

2790
2778
2791
2779
2792