2777
2789
عنوان

شلخته‌م شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 45 پست
من وسواس دارم  الان هم عقدم هم از نر تمیزی خیلی خوبم هم از نظر مرتب بودن

خوشبحالت ب منم یاد بده

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
من اینجوری بودم ولی الان یکم بهتر شدم 

چجوری بهتر شدی؟ من ک امیدی ندارم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوشبحالت ب منم یاد بده

کارای منو هیچ بنی بشری فک کنم نتونه انجام بده😂😂

من خیلی تمیزم ولی اونقدرام وسواسم شدید نیس 

بقیه بهم میگن وسواس شدید داری باید بری درمان کنی

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
من ساخته بودم الان مرتبم

چکار کردی یادم بده😔

من ظاهرم خیلی مرتبه خودمم خیلی تمیزم عاشق وایتکس و سابیدنم ولی متاسفانه خیلی بی نظمم ظاهر همه چیز عالی ولی توی کشو ها و کابینت و کمد افتضامه انگار مغزم چیزی از طبقه بندی و نظم نمیفهمه

من مجردی شلخته بودم الان ک ازدواج کردم ک دیگه بدتر ، ببین خیلی تمیزم ولی خونم ریخت و پاشه میز آرایشی و کیف آرایشی ک نگم برات ولی هرروز درحال بشور بسابم آشپزخونه و حموم و دستشویی🤣🤣جل الخالقی هستم من واس خودم

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
 من ظاهرم خیلی مرتبه خودمم خیلی تمیزم عاشق وایتکس و سابیدنم ولی متاسفانه خیلی بی نظمم ظاهر همه ...

من اگر تنبلیم اجازه بده بلدم منظم بچینم ولی نمیزاره حوصله ندارم وقت بذارم ... مثلا میگم شب ک قراره بخوابم پس چرا باید تشکمو جمع جور کنم؟!!

من هر چی مربوط به ظاهر باشه و چشمم مرتب بهش بخوره عالیه ولی امان از داخل مثلا داخل کیف هام همیشه شلخته است پر از کاغذ عابر بانک و دستمال کاغذی تیکه پاره و خورده بیسکویتو.....

از بچگی اینجوری بودم حالاهم همینجوری هستم

من داخل میز آرایشم جعبه های کوچک سفید یکی مخصوص گیره ها مثلا یکی برا لوازم آرایش همشو دربسته و مرتب ...

منم گزاشتم ولی کی از قانونش تبعیت میکنه ک گیره برداشتم  دوباره بزارم سر جاش؟؟