2777
2789
عنوان

شلخته‌م شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 45 پست
من اگر تنبلیم اجازه بده بلدم منظم بچینم ولی نمیزاره حوصله ندارم وقت بذارم ... مثلا میگم شب ک قراره ب ...

نه من از تنبلیم نیست چون بقیه جاهای خونم از بقیه آدمها خیلی تمیز تره میگم انگار تو طبقه بندی و چیدمان با نظم مغزم خنگه

من اگر تنبلیم اجازه بده بلدم منظم بچینم ولی نمیزاره حوصله ندارم وقت بذارم ... مثلا میگم شب ک قراره ب ...

پس دستشويي ميري هم خودتو نشور چون دوباره بايد بري🤣🤣🤣🤣🤣مردم از خنده 

نه به **زنان عليه زنان**

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس دستشويي ميري هم خودتو نشور چون دوباره بايد بري🤣🤣🤣🤣🤣مردم از خنده 

نه دیگه اونو مجبورم نشورم کرم میزنه😷😂😂😂😂 گفتم ک تر تمیزم ولی منظم نیستم اصلا

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
بله میذارم سرجاش

من از پس همینه ک بر نمیام

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

اگر عکس از همین الانِ اتاقم بذارم دور از جون سکته میکنید ..... شبا وسایلا و ریخت و پاشا رو میزنم کنار تا جا باز شه فقط بتونم بخوابم

من مجردیم خیییییلی شلخته بودم لباس زیرام زیر تخت بود .کمد لباسام افتضاح..

الان سه ساله ازدواج کردم خیلی بهتر شدم چون مادرشوهرمم خیلی تمیزه بخاطر کم نیوردن ازش مجبور بودم تمیز باشم دیگه برام موند همونجوری..‌.

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
من مجردیم خیییییلی شلخته بودم لباس زیرام زیر تخت بود .کمد لباسام افتضاح.. الان سه ساله ازدواج کردم ...

حالا من خودم خیلی تو ذهنم هست ک حتما بعد ازدواج مرتب باشم .... امیدوارم عملی بشه ...

استارتر عزیز زهتر میشی بعد ازدواج اونم به خاطر بقیه ولی درمان نمیشی 

همون بهترم بشم راضیم .... نگاه الان اتاقم؟!!