2777
2789
عنوان

به شوهراتون هم اطمینان نکنین

375 بازدید | 31 پست

من حدودا ۴سال پیش ۲میلیارد به شوهرم دادم باهاش کار و کاسبی راه انداخت ولی ازش رسید نگرفتم و کسی اطلاع نداره ازین موضوع .الان هر موقع راجع به اون پول باهاش حرف میزنم و میگم از سودش بهم بده طفره میره و مسخره بازی در میاره ..آخرشم کارمون به دعوا و کتک میرسه. منم بهش گفتم تا پولم و دقیق حساب نکنی هر چی میخوری زیر منت من هستی ..الان یک ماهه بخاطر همین موضوع باهاش قهرم.. دیشب چند تا پست راجع به همین موضوعات تو اینستا براش فرستادم امروز هم شوهرم صدای گوشیش و بلند گذاشته یه کلیپ راجع به زن نمک نشناس .

.شیطونه میگه برم دوباره باهاش دعوا کنم بگم من نمک نشناسم یا تو ...از پول من صاحب کارخونه و ماشین شدی اونوقت وقتی ماشین می خرید توهم میزد و به من میگفت که باهاش برم دخترای داف و سوار کنم

منم با این نتیجه رسیدم مردا لیاقت ندارن

شما هم. همه چیو به اسم خودت میزدی گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین مقدار به شوهرم دادم برا کارو کاسبیش ولی نصف نصف زده به اسمم و ماشین خریدیم زده به اسمم به ذ ...

دقیقا ب ذات بستگی داره شوهر من کلاش بودن و مفت خوردن رو از هنرها و افتخاراتش میدونست و میگفت زرنگ بودم ک گرفتم