2777
2789
عنوان

شوهرم نمی خواد بره سربازی، چه کنم؟

1050 بازدید | 26 پست

راستش تا قبل از عقد هم پدرم، هم پدرش خیلی ساپورتش کردن. ولی بعد از عقد گفت دیگه یه ریالم از باباش نمی خواد بگیره. (کمک از بابای من که فحش ناموسی براش حساب میشه) الانم میگه اگه من دو سال برم کی می خواد خرج تورو بده. از طرفی شغلش آزاده و میگه سربازی نرفتن هیچ مشکلی براش ایجاد نمی کنه، غیر از خارج رفتن. الان همش استرس دارم که نیان ببرنش زندان. 

دوست داشتم معلم املای تو بودم! و ”دوستت دارم” را املاء بگویم ... و هی بپرسم تا کجا گفتم؟ تو بگویی دوستت دارم.         فروغ فرخزاد

یه مشکل دیگه ایم هست اینه که شوهرم در حالت عادی خیلی با مردم خوش اخلاق و خوش برخورده، ولی وای به حال روزی که کسی بخواد بهش بی احترامی کنه، چپ و راستش میکنه طرف رو!

ما تو دوران دانشجویی با هم دوست بودیم، یه استاد داشتیم که خیلی دیسیپلین داشت و جدی بود. از قضا به شوهر من نمره کم داده بود. شازده هم رفته بود اتاقش که باید الا و بلا برگم رو ببینم (حالا ما اصلا جرات نداشتیم تا دم اتاقش بریم)، استاد هم بهش گفته بود اگه اومدی گدایی نمره برو بیرون. آقا بهش بر می خوره میگه گدا خودتیو هفت جد آبادت. خلاصه با کلی سر و صدا برگه رو میگیره و یه 4 نمره ای از برگه میگیره.

دوست داشتم معلم املای تو بودم! و ”دوستت دارم” را املاء بگویم ... و هی بپرسم تا کجا گفتم؟ تو بگویی دوستت دارم.         فروغ فرخزاد

منظورم اینه اگه بره سربازی فکر کنم یه چهل، پنجاه سالی اضافه خدمت بخوره. آخه از پسرای فامیل شنیدم که به سربازای طفلی خیلی زور میگن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براي گواهينامه گرفتن يا تمديدش  پاسپورت جواز كسب خيلي جاها پايان خدمت يا معافي ميخواد

نه عزیزم، گواهی نامه رو برداشتن از پارسال

کاش اول تکلیف سربازیشو روشن میکرد بعد عقد میکردید.... من واقعا علت اینهمه عجله رو نمیفهمم...

اون موقع می گفت وقتی میرم سربازی پدرم مارو ساپورت میکنه، ولی الان نظرش عوض شده

چقد بد که اینجوریه اصلا کنترل نداره رو خودش 

چرا داره، ولی از اون مدلیاس که زیر بار حرف زور نمی ره