2777
2789
خدا نگهدارشون باشه دعا کن پسرمنم نمیگمحرف گوش کن بشه ولی حداقل جوری بشه ک با داد نخوام بهش حرفمو بفه ...

ممنون گلم، خدا کوچولوی شمارم حفظ کنه

مث بچه های من اصلا خوب نیست... باور کن از سال 96 که مادر شدم 7 سالش رو در حال دلسوزی بودم. در حدی که زار زار گریه میکنم. خیلی مظلوم و آرومن. حتی گریه هاشون بی صداس فقط اشک میریزن... اصلا دوست نداشتم اینجوری باشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیطنت منظورم ب همه چی دست زدن و حرف گوش نکردنه ینی تا داد نزنم ارومنمیگیره

گلم برای تربیت فرزند آموزش ببین

اینکه میگی تا داد نزنم .... یعنی حد فهم بچه شرطی شده به فریاد شنیدن

میشه یه کاری کرد که درست شه این مسأله که گفتی به جنسیت ربط نداره

سعی کن بکن نکن رو صفر کنی بچه فرق اهمیت دستورات رو نمیفهمه

الان تو بهش بگی روی مبل نپر ، داداشت رو کتک نزن ، آب جوش روی خودت نریز بچه هر سه تا کار توی ذهنش نمره ده از ده روز میگیره و نمیتونه درجه اهمیت کم و زیاد قایل باشه براش

از طرفی در طی روز فقط میتونه از نظر ذهنی 6 تا بکن نکن رو تحمل کنه پس وقتی بکن نکن ها زیاد میشه تصمیم میگیره که هیچ کدوم رو نشونه اینجا شما فریاد میزنی و مجبور میشه متوقف بشه و گوش کنه

راه حل اینه که به جای بکن نکن واسش توضیح بدی علت رو بگی و قانون بگی و اگر میخوای از چیزی منعش کنی حتما یه جایگزین بهش بدی

توی ذهنت ببین اگر این کار رو نکنه چی کار میتونه کنه ؟ اونو بهش بگو

اگر آب رو نباید روی فرش بریزه پس اب رو کجا میتونه بریزه ؟ حمام

به جای اینکه بگی آب رو روی فرش نریز بگو آب روی فرش بریزیم فرش بو میگیره ، آب رو توی حمام میریزم

اگه ملاقه یا توپ رو بکوبیم به تلویزیون تلویزیون خراب میشه دیگه نمیتونیم فلان کارتون رو ببینیم ملاقه رو به قابلمه بکوب

جایگزین بهش بده

اینطوری وقتی کسی نیست هم کاری که اشتباهه انجام نمیده کنترل گر درونی بچه فعال میشه اصلا میفهمه که چرا نباید فلان کار رو بکنه و به جاش چی کار میتونه بکنه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

البته کوچیکه یکم سلیطس، حرف حرف خودشه ولی بازم خراب کاری نداره... دیشب دست زد به قابلمه داغ شوهرم از ...

آخی عزیزم

چرا اینجوری شدن؟

ی سری رفته بودم دکتر ی دختربچه رو دیدم براش امپول زدن بچه صدا نداشت ولی اشکاش میومد حالاپسرمن آبرومونو برد کچی دارنبراش امپول میزنن😄😄😄

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

آخی عزیزمچرا اینجوری شدن؟ی سری رفته بودم دکتر ی دختربچه رو دیدم براش امپول زدن بچه صدا نداشت ولی اشک ...

همینجوری بودن از اول... خودم و شوهرم هم بچگی آروم و خجالتی و مظلوم بودیم تو زندگی سلیطه شدیم😆😆

ولی خب خودم فکر میکنم چون اصلا باهاشون دعوا نمیکنم اینجوری شدن اگه کتک میخوردن بهتر بود😁

گلم برای تربیت فرزند آموزش ببیناینکه میگی تا داد نزنم .... یعنی حد فهم بچه شرطی شده به فریاد شنیدنمی ...

انقدر براش همه چیو توضیح میدم دگ خسته شدم ی وقتا حس میکنم اصلا اینکار درست نیس چون خودش ازم میپرسه چرا نباید فلانکارو بکنم نمیدونم میخواد ارتباط بگیره یاچیولی همش سوالمیپرسه دگادم کلافه میشه

از کلاس دوم سوم فهمیده تر میشن اما اذیت هاشون هست پسربزرگم ششمه سربه سر ما وکوچیکه میذاره و....

ینی شما خیلی ازش عصبی میشید؟

همینجوری بودن از اول... خودم و شوهرم هم بچگی آروم و خجالتی و مظلوم بودیم تو زندگی سلیطه شدیم😆😆ولی ...

ن همین ک کتک نمیزنی عالیه همین رویه رو بر جلو اشکال نداره اونام میرن تو زندگی یاد میگیرن مظلوم بودن زیادی خوب نیس

من خودم ی دوره خیلی خجالتی شدم ولی بعدش رفتمسرکار بهتر شدم الان بهمنمیگن خجالتی دگ

ینی شما خیلی ازش عصبی میشید؟

نه عزیزم من با پسرهام دوستم

من از شش سالگی پسرهام خرید بیرون انجام دادن وخدائیش پارسال بارداری سومم نمی تونستم اززمین بلندبشم مادرمم فوت کرده همین پسربزرگم خیلی کمکم بود

اما گاهی دیگه خیلی باهم سربه سرمیذارندمجبور میشم دعواشون کنم

اونم درحد پنج دقیقه قهر میکنه بازمیاد خودش صحبت می کنه

شیطنت های قبل رانداره شیطنتش حالا اینه مثلا میاد به شوخی میگه فلان کردم تهش می فهمم سربه سرم گذاشته وقضیه اینجوری نیست

یا با داداشش گاهی خیلی دوستن گاهی توسروکله ی هم میزنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه عزیزم من با پسرهام دوستم من از شش سالگی پسرهام خرید بیرون انجام دادن وخدائیش پارسال بارداری سومم ...

تو سروکله زدن کطبیعیه...من برعکس شمام خیلی زود از کوره درمیرم بنظرم توقعم از بچم زیاده ینی ازش بیشتر از درک وفهمش میخوام

تو سروکله زدن کطبیعیه...من برعکس شمام خیلی زود از کوره درمیرم بنظرم توقعم از بچم زیاده ینی ازش بیشتر ...

شما اشتباه می کنی چون فردا یک بچه ی عصبی تحویل جامعه میدین

من همیشه میگم نمره کم بشن و....بهتر ازاینه عصبی باشن

بچه هامم راحتن می دونند کم هم بشن دعواشون نمی کنم میگم تلاشتونو بکنید حتی دلداریشون میدم میگم عیب نداره جبران میشه و....

شما اشتباه می کنی چون فردا یک بچه ی عصبی تحویل جامعه میدین من همیشه میگم نمره کم بشن و....بهتر ازاین ...

متاسفانه یا خوشبختانه میدونم اشتباه میکنم

متاسفانه یا خوشبختانه میدونم اشتباه میکنم

ببخشید من روان شناسم اما اگر نمی تونی بر عصبانیتت غلبه کتی نه فقط اینجا کلی ، خواهشا مراجعه کن روانپزشک ویک دوره ی کوتاه داروبخور اروم میشی نیازهم نیست کسی بدونه

یکی دیگه ازاثراتی که داره اینه که فردا بچه ات بهت دروغ خواهد گفت باپنهان کاری میکنه درنتیجه نمی تونی نظارت غیرمستقیم روش داشته باشی و....

منم گاهی عصبی میشم اما درکل شده اومدن گفتن مامان نمره ام نیاز شده گفتم برگه توبیار ببینم بعد اشتباهاتشو گفتم مثلا گفتم ببین اینجا سوالها را کامل نخوندی

و....

سعی کردم چیزهایی اشکال داره راباهاش کار کنم

و دفعات بعد نمره اش خوب بشه

یا مثلا پسرم به دوستش پول داده بود برنمی گردوند اومد به من گفت

گفتم اینو بهش بگو

بازاومد گفت مامان باهاش حرف می زنم اصلا بهم توجه نمیکنه

دیگه خودم به تون بچه پیام دادم گفتم میدونم فعلا دستت خالیه و...کم کم برمی گردونی و...

خوداون بچه اومده بود گفته بود میارم پولتو

ومشکل رفع شد

اما همینو هرچه همسرم که سختگیرتره ازپسرم پرسید چرا با فلانی دیگه نیستی و....نگفت

گفت مریضه

بعد گفت خوب برف اومده

و.....

چرا چون بعد همسرم سرزنشش میکرد و.....

همچین پدرومادری نباشیم که بچه هامون مشکلاتشونو جرات نکنند به ما بگن