2777
2789
اینا چی میخوان بشن🤦♀️

بخدا تمیدونم از اینا مبخاد چی دربیاد.فردا دختر مردم بهشون جواب منفی بدن حتما قصد کشتشون دارم🤐

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا تمیدونم از اینا مبخاد چی دربیاد.فردا دختر مردم بهشون جواب منفی بدن حتما قصد کشتشون دارم🤐

واااای خدانکنه امیدوارم این اخلاقشون تو بچگیاشون بمونه وگرنه ی جامعه بد برامون میمونه ک همش توش کتک و کتک کاریه😫

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

واااای خدانکنه امیدوارم این اخلاقشون تو بچگیاشون بمونه وگرنه ی جامعه بد برامون میمونه ک همش توش کتک ...

اره نمیدونم میخاد چی بشه.خدا بفریادمون برسه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

جدیدا تو مهد بایکی از بچه ها ب مشکل خورده اومد بهمگفت متمفرصت نداشتمبرم مهدش گفتم خودت ب مربیت بگوب ...

میگم اگر عصبی میشی که بچه را خدای ناکرده کتکدبزنی دعوا کنی یا پرخاش شدید داری جوری که بعد خودت پشیمون میشی....

بعد هم باید برین روانپزشک نه روان شناس

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میگم اگر عصبی میشی که بچه را خدای ناکرده کتکدبزنی دعوا کنی یا پرخاش شدید داری جوری که بعد خودت پشیمو ...

روانی نیستمجانم اتفاقا پیش روانشناس میرفتم خیلی بهتر بودم.روانپزشک برای مرحله بعداز روانشناسه ک اگر مشورتهای روانشناس جواب نداد بری پیش روانپزشک حالا یا دارو میده یا نمیده

مهم الانهی وقتایی ادمخسته ست نمیتونه تحمل کنه اونداره با ذوق ی شیطنتی میکنه ولی تو از خستگی نمیتونی ...

شما باید سعی کنی میزان تحمل و صبر خودت و ببری بالا

پسر من کارهایی میکرد که هر آدم نرمالی با دیدن شیطنت های پسرم آنقدر خسته میشد که اول بچه و بعد خودشو میکشت ولی من فقط تحمل کردم و مراقبش بودم که آسیبی اول به خودش و بعد به دیگران نزنه و در همین حین انرژی خودشو خالی کنه

یه نمونه از کارهای معمولی وعادی پسرم یا بازی با برق بود یا آتیش

حتی یه سال که یادم نیست دقیقا ۶ یا ۷ سالش بود چند دقیقه بعد سال تحویل خونه رو به آتیش کشید که اگر من دیر میمی جنبیدم کل خونه آتیش میگرفت اما چیزی به پسرم نگفتم

شما باید سعی کنی میزان تحمل و صبر خودت و ببری بالاپسر من کارهایی میکرد که هر آدم نرمالی با دیدن شیطن ...

چیزی بهش نگفتی بعدش وقیح تر نشد؟کارهی خطرناکتر بخواد انجام بده

چی بگمفقط حواسم همیشه بهش هستهمین الان که توی ۱۴ سالگی هست یک لحظه ازش غافل نمیشم

چ سخته.بیش فعاله؟یا شیطنتش زیاده؟

چ سخته.بیش فعاله؟یا شیطنتش زیاده؟

شیطونه و عاشق کارها و وسایل خطرناک

بچه بیش فعال رو رفتارش کنترل نداره

ولی پسر من وقتی خودش بخواد آرومه مثل بره وقتی بخواد خدا هم حریفش نیست تو شیطنت

شیطونه و عاشق کارها و وسایل خطرناکبچه بیش فعال رو رفتارش کنترل ندارهولی پسر من وقتی خودش بخواد آرومه ...

خداروشکر بیش فعال نیس الحمدلله