2777
2789
مهم الانهی وقتایی ادمخسته ست نمیتونه تحمل کنه اونداره با ذوق ی شیطنتی میکنه ولی تو از خستگی نمیتونی ...

بعد این سن وارد بلوغ میشن که میگی کاش شیطنت بچگانه داشت و این سن بلوغ رو نداشت که خیلی سن حساسیه،

از الان رفیق باش با پسرت و تو ذوقش نزن بعدا به مشکل برمیخورید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد این سن وارد بلوغ میشن که میگی کاش شیطنت بچگانه داشت و این سن بلوغ رو نداشت که خیلی سن حساسیه،از ...

عزیزم میشه راهنمایی کنی چطورباهاش رفیق باشم پسرم ابدابامن راه نمیادحرف نمیزنه .....

پسرمنم خیلی خیلی لجباز شدهیوقتایی الکی نق میزنه هرکاریم میکنم فایده نداره دگ داره بیچارم میکنه واقعا ...

لجباز زیاد شده هم وابسته ب منه هم اذیتم می کنه یا حرف بد میزنه.فحش میده خیلی بدم میاد.باباش اذیت کنه فحش میده اینم فحش میده. هم دور میخوره قوربون صدقم میره هم نمیدونه چ اتیشی بسوزونه دست ب هرچیزی میزنه حتی سوراخ دیوار.کلافم کرده.چند مدتی هست وایسته ب گوشی شده مدام گوشیم میگیره

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببخشید من روان شناسم اما اگر نمی تونی بر عصبانیتت غلبه کتی نه فقط اینجا کلی ، خواهشا مراجعه کن روانپ ...

جدیدا تو مهد بایکی از بچه ها ب مشکل خورده اومد بهمگفت متمفرصت نداشتمبرم مهدش گفتم خودت ب مربیت بگو

ب مربیش گفت اونماهمیت نداده بود بعد اکند بمن گفت ب خاله فلانی گفتمولی توجهنکرد حرف توروگوش میده خودت بیا بهش بگو دگخودم میخوامبرم بهش بگم

مشکلاتشو حدالامکان بهم میگه حالا ۴سالشه دگ بعدا رونمیدونم

من یمدت تحت نظرروانشناس بودم هیچوقت نگفت دارو منم ازش نخواستم مشکل من اینه ک بچمو درک نمیکنم این چیزا ک دارونمیخواد اونی کاختلال و اینا داره دارو مصرف میکنه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

لجباز زیاد شده هم وابسته ب منه هم اذیتم می کنه یا حرف بد میزنه.فحش میده خیلی بدم میاد.باباش اذیت کنه ...

اینا همش دنبال توجهن

پسرمنفقط بخاطرتوجه اینکارا رو میکنه خودم میبینم

لجبازیشونمبخاطراینه ک حرصشون درمیاد یجوری میخوان خودشونو خالی کنن

الان قسمت خوب ماجراست لذت ببر فعلا ....وقتی به بلوغ برسه بیچاره ای عزیزم 🥲

آخ آخ آخ یادم انداختی

بچه یکی از اقوام مفت همش عصبیه الکی داد میزنه

اره اون خیلی سخت تره

اینا همش دنبال توجهنپسرمنفقط بخاطرتوجه اینکارا رو میکنه خودم میبینملجبازیشونمبخاطراینه ک حرصشون درمی ...

بهش یگم دوست ندارم گردنم میگیره میگه خفت کنم 😑

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پسر من که ۹ سالشه من شوهرم دیوانه شدیم از دستش تو دعوا یا کسی رو نمیزنه یا میزنه تو چشم طرف تا حالا ...

وای ینی قراره بدترم بشه🤦♀️