2777
2789
عنوان

آشپزخونه مون رو چیکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 66274 بازدید | 1345 پست
صفحه 47 تاپیک هس عکس قبل و بعدش

سلام عکس مرتب شده اتاق بابات نیست تو تاپیک

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلیقه نداری

همینو بده دست من برات میکنمش دسته گل همین اشپزخونه رو

تازه من افسردگی دارم پنیک میشم ولی خیلی تمیزم باز

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

اگه میتونی کابینت هارو برچسب بزن و فرش بگیر و سقفشم رنگ کن

من میخوام جاکفشیم رو برچسب بزنم نمیدونم چجور

نو هست رنگش به دلم نیست انگار کور بودم موقع خرید

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
شیشه پنجره شکسته با یکی از همین کاغذ دیوار ها زدن که باد نیاد تو

هر وقت پول دستتون اومد شیشه آشپزخونه رو عوض کنید حیف این پنجره ی بزرگه نورش نیاد تو

آشپزخونتون بزرگ و پر نوره همیشه آشپزخونه ی این مدلی بزرگ با پنجره ی بزرگ دلم میخواست که قسمتمم نشد

مامانت روحیه ی تغییر نداره همش میگه نمیخواد خدا کمکش کنه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
هر وقت پول دستتون اومد شیشه آشپزخونه رو عوض کنید حیف این پنجره ی بزرگه نورش نیاد تو آشپزخونتون بزرگ ...

مامانم اتفاقا عاشق این کارا هست ولی نمیتونه ولی بابام هی غر میزنه میگه نمیخواد پولو برا این چیزا هدر نده ولی فعلا راضی کردم چنتا کارو بکنیم ان شاءالله 😅

هر وقت پول دستتون اومد شیشه آشپزخونه رو عوض کنید حیف این پنجره ی بزرگه نورش نیاد تو آشپزخونتون بزرگ ...

شیشه اش شکسته قراره این هفته عوضش کنم فعلا دانشگاهم وقتی برم خونه پیگیر کارا میشم ان شاءالله

چرا هست عزیزم پشت سر هم گذاشته دومین عکسه مرتبه شده است ببین بالای کمد مرتب تر شده .

مرسی گلم😚

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اولا که کفش رو بردار بشور قشنگ،برو یه اسپری سیف قرمز بخر بزن به همه جاش قشنگ بساب،همه چی باید شسته شه

تمام وسایل اضافی رو باید بریزی بره و ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بخری وسایل آشپزی رو بریزی داخلش

داخل اتاق بابات ففط یکی از کمدا رو نگه دار و کتابایی که بیشتر نیاز دارن داخلش بچین.

بقیه کتابارو بزار داخل کارتن بزار انباری.بقیه کمدا و قفسه هارو دور بریز.خیلی اتاق مرتب و قشنگ میشه.

بابات که این همه کتابو نمیخونه