اره گلم زندگیه خودم من اصلان شوهرم رو ندیده و نمیشماختم ب واسطه ی آقایی ک با یکی از دوستان پدرم دوست بودند معرف کردند من ی شهر دیگ بودم شوهرم ی شهر دیگ اصن تو خاب هم شوهرم رو ندیده بودم ک قسمت هم شدیم🥰♥️♥️
یه خاستکار خیلی خیلی خوب داشتم رد کردمجوش اونو وحشتناک میزنماون از هر لحاظی که بگی عالی بوداز همه نظ ...
دیونه ای مگه این چه حرفیه مامانت میزنه میدونی این افکارت یعنی خیانت به مرد زندگیت بعدم تو ظاهر اونو میبینی وغصه میخوری مگه میدونی باطنی چادمیه مطمینم شوهرخودت ازاون بهتره منم مجردی کلی خواستگار داشتم که شرایطشون از شوهرم بهتربود ولی ی تارموی شوهرمو بادنیا عوض نمیکنم این فکرارو بریز دور بچسب به زندگیت
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️
مامانم میگه حیف شدی خاستکارع قد بلند بود شوهرت ریزسخودمم جوش میزنم ،نشخار فکری گرفتم
ببخشید ولی واقعا وای به مادرت که اینجوری بچشو دلزده میکنه اززندگیش البته بعضیا مریض روحین مثل مادربزرگ خودم که هی میگف شوهرت لاغره وفلان ولی من نشخوارفکری نکردم پای انتخاب ومردم وایسادم متاسفم برای جفتتون گناه داره اون پسری که باهزار امید باهاتون وصلت کرده نمیخواستی چراباهاش ازدواج کردی میرفتی بااون قد بلنده تهشم ادم عوضی ازاب درمیومد شایداینجوری قدرشوهرتو میفهمیدی متاسفم واقعا اول برای مامانت بعدخودت
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️