آشپزخونمون پر کثافته هر چی تمیز میکنم فایده نداره سقفشم گندش بالا اومده کابینتا همش زنگ زده همه جا پر چربیه تار عنکبوت گرفته رنگ و روی در کابینتا رفته گازمون خیلی قدیمیه لباسشویی مال عهد بوقه کفش پر پارچه های پاره شده هس چیکار کنم
کلا مرتب کردن تو خونمه.. مخصوصا آشپزخانه شمارو عین دسته گل تمیز میکردم...
کدوم شهری؟
شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی شلوغ و به هم ریختست. اول وسایل اضافی و به درد نخور رو خارج کن. چرا فرشارو رو هم انداختی؟ اگه بودجه داری کابینت دست دو از دیوار بگرد بخر.
چنتا نظم دهنده هم می خوای
اگه پول نداری کابینتاتو رنگ بزن خودت
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منه مامانم کلا روی ویلچره نمیتونه اصلا هیچ کاری بکنه
خب اون بنده خدا که نمیتونه. بچه ها کمکش کنید. برای روحیه مادرتونم خوبه. اگه در توانتون نیست کمکی بگید بیاد دو روز این آشپزخونه تمیز بشه. جاهای دیگه خونه هم همینه؟
اول ظرفای داخل کابینت رو در بیار بشور بعد یه تشت مخلوط مایع ظرفشویی و آب داغ و تاید دستی و یکم وایتکس درست کن با یه اسکاچ زبر داخل کابینت ها رو بکش با یه دستمال نمدار و پشت سرش یه دستمال خشک تمیز کن ظرفا رو بچین درشو ببند برای تار عنکبوتا یه پارچه ببند سر یه جاروی بلند یا اگر جارو بلند نداری همین جارو سیخی های معمولی یه صندلی بزار زیر پات قشنگ همه تارعنکبوتا رو بگیر ،بعد چربیای روی در کابینت ها رو با همون اسکاچ و محلولت همونجوری بکش اگر آبش کثیف شد تشت رو خالی کن از دوباره درست کن همه رو تمیز کن خشک کن برو بازار بگو برچسب کابینت میخوام بیار قشنگ اندازه هاشو بگیر رو در کابینتا رو برچسب بزن ،سقف آشپزخونه رم تعمیر و رنگ کنین کف آشپزخونه رم که بشور و خشک کن دستمالا رو بنداز سطل اشغالی یه فرش یا قالیچه کفش بنداز
حسبی الله و نعم الوکیل ❤️ آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏
عزیزم مستاجر توش بوده؟ خودت مستاجری تازه رفتی توش؟ جریان چیه .درست تعریف کن ما نمیدونیم که.بعد ی چیز ...
خونه خودمونه 18 سال پیش ساخته شده ولی مامانم پاهاش فلجه تقریبا به خاطر بیماری ام اسش که 15 ساله درگیرشه و کلا نتونسته به هیچ کاری برسه همه کارارو مجبوریم انجام بدیم بابامم همش باید مراقب مامانم باشه حتی برا رو تخت نشستن هم باید ما کمکش کنیم
با پول میشه کوبید از اول نوشو ساخت ، پول داری?اگه نه وسایل زیاد داره ، همه اون چرت و پرتا رو بنداز ب ...
چقدرت میخواد به نظرت مامان بابام اهل پول دادن برا اینچیزا نیستن حتی وقتی میرم اسکاچ میکشم که تمیز کنم از بس دعوام میکنن میگن اینکارا رو نکن برو به کارای مهم تر برسه دیوونه میشم