2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندونای پایین مخصوصا جلوییا درد امپولش خیلی زیاده

من دندون جلوییام ریشه بلندی داره

برا کشیدن شون سخت میشه یعنی؟

میخام 3 4 تا باهم بکشم هربار

البته تا الان 9 تا کشیدم

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

من دندون جلوییام ریشه بلندی داره برا کشیدن شون سخت میشه یعنی؟میخام 3 4 تا باهم بکشم هربارالبته تا ال ...

من نکشیدم راستش ولی دندون جلویی عصب کشی کردم درد امپول بی حسیش زیاده البته چند دیقس فقط دردش

چرا دندوناتو میکشی🫨

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
من نکشیدم راستش ولی دندون جلویی عصب کشی کردم درد امپول بی حسیش زیاده البته چند دیقس فقط دردشچرا دندو ...

همشون خرابن درحد چی😓

داغون شدم معدم صورتم روح و روانم همه سر دندون نابود شد

دیگه امشب از غروب یه ریز گریه کردم

چکارکنم بی پولی نشد درست کنم

لعنت به نداری لعنت به گرفتاری به آدم نامرد و ناحق...💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

وای خب چجوری میخوای غذا بخوری

الانشم هیچی نمیخورم انقدر گرسنه می مونم کاملا از حال میرم فقط صدای بچه هامو میشنوم چشام بسته میشه از بی حالی 😓

شوهرم میگه مصنوعی

اونم دولتیا نمیکشن دندونمو میگن بقیه رو درست کن

شخصی ام ک میدونی بالای 1تومن 2تومن میگیرن برا هر دندون

منم موندم هاج و واج 💔

همشون خرابن درحد چی😓داغون شدم معدم صورتم روح و روانم همه سر دندون نابود شددیگه امشب از غروب یه ریز ...

من عین توام عزیزم

کلی پول خرج دندونام کردم بازم خراب شدن دارم میکشم

فردام دارم میرم دندونپزشکی ببینم پولمو میتونم پس بگیرم یا مجبورم برم نظام پزشکی شکایت کنم ازشون

از درد دندونام به جنون رسیدم

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و کامپبوتر خونده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

همشون خرابن درحد چی😓داغون شدم معدم صورتم روح و روانم همه سر دندون نابود شددیگه امشب از غروب یه ریز ...

یکی از دندونای عقبی کامل پوسیده شد و به مرور از بین رفت خبر ندارم ریشه دندونم چی شد ولی دندونای جلوییم همشون خراب لکه و سیاه شده بودن درستشون کردم ۲۰ تومن پول دادم واقعا لعنت به گرونی به فقر منم خیلی سختی کشیدم

من عین توام عزیزمکلی پول خرج دندونام کردم بازم خراب شدن دارم میکشمفردام دارم میرم دندونپزشکی ببینم پ ...

چندسالتونه.؟

من بعد زایمان کم کم خراب شدن اون زمان شوهرم اهمیت نداد الان داغونن

به والله خسته ام هم از دندون هم از شوهر بی رحم و نامردم