2777
2789
الانشم هیچی نمیخورم انقدر گرسنه می مونم کاملا از حال میرم فقط صدای بچه هامو میشنوم چشام بسته میشه از ...

خیلی ناراحت شدم، کاش یه پولی جور میشد درستشون میکردی، دندون خیلی باارزشه حیف از دستشون بدی🥲

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
یکی از دندونای عقبی کامل پوسیده شد و به مرور از بین رفت خبر ندارم ریشه دندونم چی شد ولی دندونای جلوی ...

من9تا کشیدم بقیه شکسته و تو خالی و پوسیدگی شدید

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چندسالتونه.؟من بعد زایمان کم کم خراب شدن اون زمان شوهرم اهمیت نداد الان داغوننبه والله خسته ام هم از ...

من ۲۷سالمه

ریشه دندونام مشکل دارن، اینهمه به دندونام میرسم مسواک نخ دندون دهان شویه اصلا انگار نه انگار

وقتی میرم عصب کشی میکنم ریشه ها میشکنن

مجبور میشم بکشم

ینی هم درد عصب کشی هم درد کشیدن

منم کسی کمکم نمیکنه تو خرجا، طلامو فروختم دوتا دندون درست کردم جفتش خراب شد کلینیک نامرد پولمو نمیده ۴۰ میلیونه

اگه طلامو نمیفروختم الان چندبرابر شده بود ولی درد دندونم داشت منو میکشت

الانم نه پول دارم نه دندون

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و کامپبوتر خونده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

بیماری خاص داری؟

نه

یعنی نمیدونم

از بچگی استرس شدید داشتم همیشه حالت تهوع و استرس

نتونستم درس بخونم بخاطر استرس

بعد ازدواج مشکلات فراوون و بچه دوقلو و ...

به خودم اومدم دیدم هیچ دندون سالمی ندارم 😓

9تا کشیدم

بقیشم درحد فجیع خراب

حتی ابم میخورم اذیت میشم

خیلی وقته میوه نخوردم اصلا

نونم با سختی میخورم تازه کامل نمیتونم بجوام درسته قورت میدم اونم معدم داغونه

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

من9تا کشیدم بقیه شکسته و تو خالی و پوسیدگی شدید

عزیزم جلویی ها رو هم میکشی ؟ آخه بخوای بعدا درست کنی باید ایمپلنت کنی هزینش خیلی زیاد میشه ولی اگه بری ترمیم شاید بشه کاریش کرد

خیلی ناراحت شدم، کاش یه پولی جور میشد درستشون میکردی، دندون خیلی باارزشه حیف از دستشون بدی🥲

فداتون دیگه منم حسرتش موند تو دلم

اینم شانس من💔💔

من ۲۷سالمهریشه دندونام مشکل دارن، اینهمه به دندونام میرسم مسواک نخ دندون دهان شویه اصلا انگار نه انگ ...

من30 سالمه

نه پول دارم ن طلا

ن شوهرم داره ن مادرم کمکم کنه

موندم بین زمین و آسمون معلق

هر زوز با دندون درد بیدار میشم

هیچی نمیخورم دائم گرسنه بی حال بدخلق

شبم باز با همون درد میخابم

عزیزم جلویی ها رو هم میکشی ؟ آخه بخوای بعدا درست کنی باید ایمپلنت کنی هزینش خیلی زیاد میشه ولی اگه ب ...

اره جلویی هاهم شکسته و نصفه نیمه

دندون مصنوعی اگر بتونم بکشم فورا میرم برا دندون مصنوعی گذاشتن

اوتم تو 30 سالگی 😓💔

من30 سالمهنه پول دارم ن طلان شوهرم داره ن مادرم کمکم کنهموندم بین زمین و آسمون معلق هر زوز با دندون ...

بخدا درکت میکنم

من ازین میسوزم پول دادم درست شه نشد که هیچ پولمم رفت

انقد مسکن انداختم معدم زخم شده

از بچگی دندونام مشکل داشتن تا الان

شمام برو این جاهای دولتی نشون بده سرچ کن ببین با قیمت خیلی کم یا قسطی میتونی پیدا کنی

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و کامپبوتر خونده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

فداتون دیگه منم حسرتش موند تو دلماینم شانس من💔💔

یه پرس و جویی کن تو دانشگاه علوم پزشکیا شاید درست کردن با مقدار پول کم حیفه بخدا رئیس دانشکده دندانپزشکی شهرتونو پیدا کن برو مطبش حرف بزن باهاش ببین گروهش کی ب صورت جهادی میره روستا کمک میکنه توام میون اونا رد کنن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
نه یعنی نمیدونم از بچگی استرس شدید داشتم همیشه حالت تهوع و استرس نتونستم درس بخونم بخاطر استرسبعد از ...

خدای نکرده رماتیسم نداری؟ یا پوکی استخون؟ یا مشکل معده؟ چون اینایی که گفتم باعث میشه دندونات خیلی بیشتر از ادمای عادی خراب بشه

یه پرس و جویی کن تو دانشگاه علوم پزشکیا شاید درست کردن با مقدار پول کم حیفه بخدا رئیس دانشکده دندانپ ...

با3تا بچه کوچیک خیلی نمیتونم برم بگردم اینور اونور

بی خیالش شدم دیگه

میدونی امشب جرا انقدر دلم پره

سر سفره طبق معمول درد گرفت دندونام یهو از جام پریدم

اشک تو چشام جمع شد ساده ترین غذارو نتونستم بخورم

شوهرم گفت دهنت زخمه اینم شانس منه زنم تو 30 سالگی مثل پیر زنا شده بی دندون💔

ای سوختم ای سوختم آتیشم زد

تا همین الان یه ریز اشک ریختم دست و پاهام بی حس شدن داشتم سکته میکردم

شوهرم نزدیک ترین کسم اینطور بگه

داغون شدم 1ساعت رفتم تو اتاق زار زدم نذاشت بچه هام بیان کنارم

از خودم بد اومد چقدر بی ارزشم چقدر اخه

ببخشید سرتو درد اوردم خواهر😓

خدای نکرده رماتیسم نداری؟ یا پوکی استخون؟ یا مشکل معده؟ چون اینایی که گفتم باعث میشه دندونات خیلی بی ...

تاحالاخیلی جدی نرفتم دنبال درمان

ولی میدونم معدم داغونه

اخه یکی از دلایل خراب شدن دندون بخارات اسیدی معده است...

اره احتمالا اسید معده زیاد شده

چاره چیه؟