2777
2789
عنوان

تزریق فیلر به باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 3558 بازدید | 208 پست
حالا اگه تصمیم گرفتی و رفتی نتیجشو به منم بگو امیدوارم خوب باشه

سلام عزیزم رفتم

گفت دو تا پک ۷۰ سی سی لازم داری که میشه ۴۰ تومن

همونجا برگشتم اومدم 😑 افسرده شدم

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بزرگش میکنی یه تصمیم بگیر برو انجام بده از بس ترسیدی و نگرانی که مانع افتاد تو رفتنتترس خودش ما ...

عزیزم رفتم گفت دوتا پک ۷۰ سی سی لازم داری یعنی ۱۴۰ سی سی هزینش هم ۴۰ تومن همونجا برگشتم اومدم بشدت افسرده شدم روحیم خراب شد چون پولشو نداشتم

هنوز انجام ندادم ولی اینجا که میخام برم تو جشنواره هست تا یلدا پک ۷۰ سی سی ده تومن توام برا هیپ میخا ...

چقد قیمتش مناسبه😐

فقط از جایی ک میری مطمئن باش

آخه پارسال من همین برندو یادمه یه دکتر میگف ۱۲

نمیدونم اونا که میزنن اذیت میشن یا نه ولی من قسمت باسن نمیخام بزنم قسمت هیپ گودی بغل ران میخام بزنم

نزن یه خانمه تو باشگاه زده بود ،باسنش خیلی بد جور آویزون شده بود ، از بس ژلهای تزریقی باسنش فرم بد گرفته بودن همه بهش نگاه میکردن

مطمعنی ۱۰میلیدنه؟اصلاکارش خوب نیس ک میخادایقدر انجام بده ها اون روز یکی اینجافقط یکم صکرتشو تزریق ژل ...

رفتم گفت هزینش ۴۰ تومن میشه انجام ندادم

چقد قیمتش مناسبه😐فقط از جایی ک میری مطمئن باشآخه پارسال من همین برندو یادمه یه دکتر میگف ۱۲

نبابا رفتم گفت هزینش میشه ۴۰ میلیون انجام ندادم 😞

سلام عزیزم رفتم گفت دو تا پک ۷۰ سی سی لازم داری که میشه ۴۰ تومن همونجا برگشتم اومدم 😑 افسرده شدم

به نظرم فیلر بعد از مدتی جذب میشه....به نظرم تزریق چربی بهتر باشه

من دوسال پیش لیپو کردم اینقدر دکتر اصرار کرد که تزریق به باسن انجام بدم من قبول نکردم آخه چیه باسنت بزرگ میشه

منم به شدت خالیهولی تا حالا به این فکر نیفتادم

برا منم خیلی بد خالیه خیلی اذیتم دارم دیوونه میشم

رفتم گفت هزینش ۴۰ تومن میشه

نزن یه خانمه تو باشگاه زده بود ،باسنش خیلی بد جور آویزون شده بود ، از بس ژلهای تزریقی باسنش فرم بد گ ...

خب اون کل باسن رو زده من فقط میخاستم قسمت هیپ دیپ گودی بغل ران بزنم که نزدم هزینش بالا بود

نبخدا دیروز تو نی نی سایت خوندم از عفونت خیلی ترسیدم یه خانومه گفته بود اینا ماندگاری ندارن چند وقت ...

دقیقا منم تحقیق کردم ببین تاییدیه معتبر نداره فیلر بادی و اینکه هی باید تمدید کنی

اگه بانک چربی داری بهتره از چربی بدن خودت بزنی خیلی بهتره منم میخوام انجام بدم دنبال ی دکتر خوب شهرمونم ک پیدا نمیکنم

پیش متخصص یا فوق تخصص زیبایی برو

لطفا افراد زیر ۲۰ سال وارد تایپیک من نشن با احترام❤️