2777
2789
عنوان

تزریق فیلر به باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 208 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بزرگش میکنی یه تصمیم بگیر برو انجام بده از بس ترسیدی و نگرانی که مانع افتاد تو رفتنتترس خودش ما ...

نبخدا دیروز تو نی نی سایت خوندم از عفونت خیلی ترسیدم

یه خانومه گفته بود اینا ماندگاری ندارن چند وقت یکبار باید بزنی شما چند بار میخای این خطر رو به جون بخری این جمله منو به فکر فرو برد

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

من تحقیق کردم قبلا کلا هنوز هیچ فیلری برای بادی تایید نشده، و همه اینا ریسک داره...

اگه خیلی اذیتت میکنه تزریق چربی انجام بده.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
همین پولو بده کتاب بخر بخون اعتماد به نفست بره بالامگ ادم ورزشکار تزریق میکنه اونم به این سنگینییذره ...

خب ورزش نتیجه برام نداد که همچین تصمیمی گرفتم

هیپ من غیر طبیعی خالیه

چقد این چیزا میتونه مهم باشه حالا من هردو رو دارم چ گه... خوردم نون شبم ندارم از هیپ دیپ تغذیه کنم ...

عزیزم خیلی تو چشم میزنه هیچ لباسی نمیتونم بپوشم خودت ببینی میگی یه فکری به حالش کن

اولا چیز خطرناکی نیست حالا یکی توی هزار نفر ممکنه عفونت کنه به هر دلیلی..

اما باورزش درست میشه بدنسازی نرو یه ورزش دیگه برو من خودم با فیتنس پیلاتس خیلی خوب شدم هیپ دیپم درست نشد اما جوری باسنم فرم گرفت که اون به چشم نیاد...

خلاصه کنم ورزش و غذا خوردن خیلی تاثیر داره تا بخوای ژل بزنی دو روزه آب بشه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
عزیزم خیلی تو چشم میزنه هیچ لباسی نمیتونم بپوشم خودت ببینی میگی یه فکری به حالش کن

اگ دوستداری انجام بده ولی فک نکنم مدت طولانی بمونه شورت پروتزی استفاده کن اگ فقط مشکلت لباسه

من تورا چون جان خود میدانمت.....

من تحقیق کردم قبلا کلا هنوز هیچ فیلری برای بادی تایید نشده، و همه اینا ریسک داره...اگه خیلی اذیتت می ...

پس اینایی که انجام دادن چی یه خانومه نوشته بود ۷۰۰ سی سی تزریق کرده به کل باسنش که بزرگ بشه

چربی هزینش بالاس من ندارم همین که چربی خیلی سریع آب میشه

اولا چیز خطرناکی نیست حالا یکی توی هزار نفر ممکنه عفونت کنه به هر دلیلی..اما باورزش درست میشه بدنساز ...

هیپ من خیلی خالیه با بدنسازی بدتر هم شد نمیدونم چرا مال من انقد غیر طبیعی خالیه هیچکیو مثل خودم ندیدم هنوز