2777
2789
عنوان

تزریق فیلر به باسن

3608 بازدید | 208 پست

میخام تزریق کنم فیلر رابیانکا قسمت هیپ دیپ هام بشدت خالیه خیلی افتضاح ولی نمیدونم چرا میترسم توی سایت سرچ کردم خیلی ها گفتن تزریق انجام دادن و راضی هستن فقط دو سه نفر نوشته بودن اطرافیانشون انجام دادن عفونت کرده که اونام مشخص نیست علتش چی بوده چون بعضیا تو خونه انجام میدن و کارشون بهداشتی نیست و اصلا تخصصش رو ندارن ولی من میخام پیش دکتر داخل مطب انجام بدم اسم دکتر هم نجمه پاک نژاد تا حالا پیشش نرفتم نمیدونم کارش چجوریه ولی بهداشتی و استریل هست و گفتن که پک فیلر جلوی خودت باز میکنیم امروز نوبت گرفته بودم که برم خب هم برف زیاد میومد هم ماشین شوهرم خراب شد خواهرم میگه حتما یه دلیلی بوده که انجام ندی اصلا دارم دیوونه میشم

از طرفی اندامم رو افتضاح کرده این هیپ لعنتی کلی نزدیک یک سال بدنسازی کار کردم کلی هزینه کردم مکمل وی گرفتم حرکات سنگین کار کردم ولی بر عکس ۴ کیلو لاغر شدم اصلا حجم نیاوردم هیپ دیپ هم که از همون اول مربیم گفت با ورزش پر نمیشه

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اکثریت همینطورن چیزی نیست که خودت فقط ناراحت این موضوع ساده ای یاشوهرتم بهت گفته ؟

نه شوهرم کلن هیچی بهم نمیگه چون میدونه بشدت زودرنجم اگه چیزی بگه کل زندگیمون بهم میریزه ولی خودم خیلی اذیتم باور کن اگه هیپ منو ببینی خودت بهم میگی برو فکری بحالش کن از بس افتضاح خالیه اندازه یه مشت بزرگ

میشه بگی هزینش چقدر شد منم همش فکر فیلر بادیم و کلافم

هنوز انجام ندادم ولی اینجا که میخام برم تو جشنواره هست تا یلدا پک ۷۰ سی سی ده تومن

توام برا هیپ میخای ؟

نه شوهرم کلن هیچی بهم نمیگه چون میدونه بشدت زودرنجم اگه چیزی بگه کل زندگیمون بهم میریزه ولی خودم خیل ...

پیش شوهرت زودرنجی یا با بقیه ام همینطوری واقعا؟خداروشکر ک شوهرت بااندامت اوکیه اینها آخه دائمی نییست حالا چند سی سی باید بزنی وهزینه ش چقدر میشه؟؟؟

آدم ازعوارضش واقعا میترسه ونگران میشه

هنوز انجام ندادم ولی اینجا که میخام برم تو جشنواره هست تا یلدا پک ۷۰ سی سی ده تومن توام برا هیپ میخا ...

چه قیمتش خوبه آره برا منم افتضاحه از عکسایی که تو نته خیلی بدتره من از عفونتش می ترسم و می ترسم تو بدنم حرکت بکنه میخواستم یه سال برم سفتو سخت باشگاه ورزش کنم به این امید که هیکلم بهتر شه نشد دیگه برم فیلر بزنم

نور بر تاریکی پیروز است🕊

پیش شوهرت زودرنجی یا با بقیه ام همینطوری واقعا؟خداروشکر ک شوهرت بااندامت اوکیه اینها آخه دائمی نییست ...

نه کلن هر کسی ایرادی ازم بگیره مریض میشم دیگه شوهرم اگه بگه که واویلا اعتماد بنفس ندارم اصلا

شوهرم میدونم که با اندامم اصلا اوکی نیست ولی مجبوره هیچی نگه و ساکت باشه

خودمم میترسم ولی باز میگم این همه ادم انجام دادن و میدن ولی باز میترسم

چه قیمتش خوبه آره برا منم افتضاحه از عکسایی که تو نته خیلی بدتره من از عفونتش می ترسم و می ترسم تو ب ...

منم از همینش میترسم من که با ورزش نتیجه برعکس گرفتم

باز میگم این همه ادم فیلر زدن هیچی نشده دکترش خوب باشه ولی بازم میترسم امروزم نوبت گرفتم که برم مطبش قم هست ولی جور نشد ماشین شوهرم خراب شد نمیدونم چرا

منم از همینش میترسم من که با ورزش نتیجه برعکس گرفتم باز میگم این همه ادم فیلر زدن هیچی نشده دکترش خو ...

حالا اگه تصمیم گرفتی و رفتی نتیجشو به منم بگو امیدوارم خوب باشه

نور بر تاریکی پیروز است🕊

حالا اگه تصمیم گرفتی و رفتی نتیجشو به منم بگو امیدوارم خوب باشه

باشه ببینم چی میشه

کاش فقط یبار بود این که بعد یک سال جذب میشه و باید دوباره بزنی بده آدم میترسه کار یدفه میشه عفونت کنه چه غلطی باید کرد وقتی ام یبار بزنی دیگه مجبوری همیشه بزنی یکی دو سال یبار تمدید کنی

ژل بزنی موقع نشستن اذیت نمیشی

نمیدونم اونا که میزنن اذیت میشن یا نه ولی من قسمت باسن نمیخام بزنم قسمت هیپ گودی بغل ران میخام بزنم

چقدر بزرگش میکنی یه تصمیم بگیر برو انجام بده

از بس ترسیدی و نگرانی که مانع افتاد تو رفتنت

ترس خودش مانع بزرگیه

منم قصدشو دارم منتظرم کمی از شکم لاغرتر بشم و پول بیاد دستم برم بزنم